Komentari

tatjanaholjevac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • http://mrak.org

    Glede HDDa ne mogu a ne primjetiti kako su HNSovci na čelu odjela koji rukovodi prostorima u Zagrebu, tako da svaljivanje potpune krivnje na Bandića u koalicijskoj vlasti nije baš totalno iskreno niti istinito. No da su BBB dobili genijalan prostor to je također istina.

    avatar

    07.05.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • blueser

    Bez obzira sto bilo tko rekao, najbolji ZG gradonacelnici u zadnjih 50-ak godina su bili: Veceslav Holjevac ( iskorak preko Save, Velesajam, Novi Zagreb itd.) i nesto vise presucivani Mato Mikic.( u vrijeme Univerzijade, Jarun, Salata, Cibona, Trg itd. ) Mislim da je slicnost izmedju ova dva gradonacelnika u onome cega danas vise nema. A to je posvecenost poslu i gradu i razmijevanje gradskih problema. Cim se politika i stranke ubace u prvi plan, prve zrtve postanu i grad i sto je paradoksalno: oni koji placaju te politicke gradonacelnike. Takva je praksa krajnje neprikladana u vremenu i shvacanju obaveza, zato podrzavam vas program i listu.

    avatar

    08.05.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Jos kad bi kampanja i zavrsila kao Mesiceva prva... eh. :-))

    avatar

    09.05.2005. (00:30)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Da li je moguce dobiti koji detalj iz famoznog natjecaja za postavljanje optike u Zagrebu koji forsira Bandic, onak, za nas iz struke?

    avatar

    09.05.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • aola

    03.05.2005. u 11:36 sam Vam postavila pitanje i jos uvijek nema odgovora, zasto?

    avatar

    09.05.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • SVE O SVEMU U SVEMU

    CERGOLJA LUKU ZA GRADSKU SKUPŠTINU. . . PA KUD PUKLO. . .

    avatar

    09.05.2005. (16:38)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Primjetio sam to sto se tice skandinavskog dizajna u vec nekoliko navrata: "funkcionalno, kvalitetno, povoljno". Isfuravaju to u svim varijantama od Volva preko Ikee do sitnih gluposti koje su eto, samo lijepe. Medjutim, sta zapravo stoji iza toga? Osobno sam se u vec nekoliko navrata uvjerio da skandinavski dizajn nije nista od toga sto propagira - neudoban je, kvaliteta sve losija, a i funkcija je upitna. Medjutim, Ikea je i dalje pojam, ne daj Boze da bi netko rekao rijec protiv nje. Razmiljao sam isto tako sta bi mi sve mogli, jer imamo potencijala biti i prepoznatljivi i kvalitetni itd. Medjutim, opet sam malo skeptican. Bojim se da je sve sto u sebi nosi naziv "hrvatsko", automatski odbojno. U svijetu nas percipiraju lose i cim na nesto, koliko god kvalitetno i lijepo bilo, nakeljis natpis "hrvatsko", odmah odmahuju rukom (vecina). Vise to nije to. Stavi dva ista jajca jedno pored drugoga na policu, stavi na njih istu cijenu, napisi na jedno "njemacko", a na drugo "hrvatsko" - vecina ce uzeti "njemacko" jer: "mora da je bolje, svabo je svabo". I sad, to je prica kokosi i jajeta - sta prvo srediti. Image drzave ili kvalitetu proizvoda? Japanski auti su po kvaliteti vec odavno prevazisli europske, po posljednjim testiranjima u Americi od prvih 10 mjesta, prvih 9 drze Japanci(!), medjutim, uz istu cijenu, nas covjek ce ipak prije kupiti Golfa nego Toyotu. A mogu misliti kako bi kupio "CroAuto" kad bi ga proizvodili. Eto, opet sam skeptik. Sorry. Good luck to you.

    avatar

    09.05.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Btw, da, kulturni turizam. Znam ljude koji se time bave, svjetski su priznati strucnjaci (vidi npr. kulerica.blog.hr -> na blogu pise o svemu i svacemu, ali vidi se da se itekako kuzi u svoj posao... no naravno, i ona je morala otici van iz drzave), medjutim cim dodju doma odmah dobiju po glavi. Nemoj da bi netko strsao ili pokazao uspavanima da su niskoristi. Bojim se da prvo trebamo srediti nesto u glavama, a onda polako. Dok to ne sredimo cemo samo sa sjetom graditi tudje drzave jer nas vlastita nece. Uf... bad weather in Vienna, sorry. :-)

    avatar

    09.05.2005. (16:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...