Komentari

joy4share.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • praktikum

    hm... bitno je da oni znaju:)

    avatar

    31.03.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • Greyp

    ma sjajno je to kaj je ona preveslala ocean al u cem je smisao? kak se ona osjecala kad je dosla na svoj cilj? mislim da bi ti i ja i bilo ko mogli imat pametniji cilj u zivotu

    avatar

    01.04.2005. (01:16)    -   -   -   -  

  • Uspjeh

    vjerujem da si želio da prokomentiram baš ovaj post... mogu reći jedino svaka čast!!! to se zove snaga volje i moć postavljenog cilja. Sve je moguće i ova nam žena svojim primjerom to i dokazuje. Za mene to nije "samo još jedna zanimljivost" već nešto što me motivira i nadahnjuje da budem još bolji i uspješniji u svakodnevnom životu. Takvi ljudi, poput nje, su vođe našeg društva, oni prelaze granice koje si sami namećemo i pokazuju nam da se svaki problem može riješiti i da u životu možemo dobiti sve što god poželimo ako smo spremni učiti, vježbati i ustrajati sve dok ne uspijemo. Nekima je njezin cilj možda glup i nepotreban ali za nju je on veliko postignuće i još veća (osobna) pobjeda. Iz toga će svako izvući sa sebe samo onoliko koliko samo on želi. Mene osobno ovaj tekst (i tekstovi poput njega) oduševljava i motivira te mi pomaže da dođem tamo gdje želim doći i dobijem ono što želim dobiti. A u tome je jedna od tajni uspjeha: "Što više vidiš stvari koje te podsjećaju na to kuda ti ideš i što želiš postići u životu prije ćeš tamo doći i sve to ostvariti." Naravno, to ne znaći da su moji ciljevi isti ko i njezini, ali su vrlo slični jer zahtjevaju iste karakterne osobine, osobne vještine i stav koje ima ova žena. Sve je stvar izbora u životu, a tvoj izbor koga slijediš i tko ti je uzor odredit će i tvoju sudbinu, želio ti to ili ne. Sretno Vale, i hvala ti za ovaj post :)

    avatar

    01.04.2005. (11:59)    -   -   -   -  

  • zlatni prsti

    volio bih biti na njenom mjestu,divim joj se

    avatar

    01.04.2005. (20:22)    -   -   -   -  

  • ...my.diary...

    koji komentar si htjeo da procitam?

    avatar

    01.04.2005. (20:22)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    uspjeh je sve rekao...;-)divim se toj ženi...skidam kapu svaka čast..pozdrav tebi veliki..................;-)

    avatar

    01.04.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • Greyp

    imam frenda koji bi ti na ovo rekao: "sori kaj disem", ali ja nisam takva, pa cu samo uzdahnuti i natipkati sljedece: svaki covjek je unikatni mentalni sklop, i u trenutku kad procitas ovaj ili bilo koji drugi tekst u glavi ce ti se roditi drugacije misli nego meni. zato mi je zao sto nisam pogodila tematiku tvojeg teksta i misli u trenutku pisanja, ali eto onaj prvi komentar je ono kaj sam pomislila :)

    avatar

    01.04.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...