Komentari

royale.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • marisi

    Ahuahuahauhaua....davor khooker. Bog ga blagoslovio. Kad sam ja bila na Borneu, srela sam nekog covca iz nekog tribe dole i zivio je u nekom selu u dzungli i nisu tamo imali ni struju ni TV ni nista....i malo smo nesto pricali s njima uz pomoc interpretera i pita taj covac odakle smo mi. I cimer kaze meni "Nu, reci i ti da si iz Engleske jer nece znat di ja Hrvatska", a ja nisam htjela i kazem "Hrvatska". A covac iz tribe ni pet ni sest nego "SUKER". Ispalo je da kad je bilo nogometno prvenstvo on bi prvo pjesacio kilometrima do ceste, onda na bus i onda u grad i tamo bi u nekoj prcvarnici-restoranu gledao nogomet. :respect:

    avatar

    21.03.2005. (14:03)    -   -   -   -  

  • Ace Ventura

    eh, tek sad vidjoh da si se potuco po Maleziji ... Terima Kasim --- Sama Sama ... nego jesi iso na Perhentians-e i Cameroon Highlands i Teman Negaru i Sabah i Sarawak???

    avatar

    21.03.2005. (15:37)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    kul su ti malezijci!

    avatar

    21.03.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Je, kul ko i ja, a frajer ne zeli da se zna da je zarucen. Sumnjivi su meni ti njegovi porivi, sumnjivi. ;-)

    avatar

    21.03.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • jezdi

    urotniče jedan muški, sram te budi!!! pa da ja pustim svoju dlakavu investiciju najslađu k tebi u Miken na vikend?! već te vidim kako mu u disku šapućeš 'ajde papučo jedna, šta misliš da ona u Zagrebu doma štrika?' A ja štrikam sirota, već imam za tri zime djeteta nerođenog garderobu!

    avatar

    21.03.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • royale with cheese

    @marisi: da, to me iz nekog razloga uopce ne cudi. moja iskustva su nesto manje ekstremna. ali ne puno. :) @Ace Ventura: nisam i nisam i nisam i nisam i nisam. bio sam dole poslovno, nisam imao bas vremena putovati okolo koliko sam htio. bio sam u Malacci, Johor Bahruu i Singapuru, to je vise-manje to od izleta. velinu vremena bio sam u KLu. @jagodi: jesu. @xiola: ma pusti, papucar je, sam se pravi da je jebac. svi smo takvi. :D @Jezdimir: bez brige, sumnjam da bih ga vodio u disko. vjerojatno bismo se zadrzali u bordelu. :P

    avatar

    21.03.2005. (18:40)    -   -   -   -  

  • jezdi

    vas muške treba na kratak lanac! ;P

    avatar

    22.03.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • anspik.

    mrzim davora šukera :((((( znam. loše je mrziti. ok ne mrzim ga, al ne mogu ga podnijet! :(((

    avatar

    24.03.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...