Komentari

uspjeh.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • slon

  super ti je blog! samo tako!!! daj dodji vidi moj!!!

  avatar

  11.03.2005. (11:45)    -   -   -   -  

 • MIR ZAJEBANCIJA I TOLERANCIJA

  odličan blog

  avatar

  11.03.2005. (12:17)    -   -   -   -  

 • Lasica

  divno zvuci, ali najbolje se ako je ikako moguce klonirat 100-tinjak puta i eto tima. super ti je blog

  avatar

  12.03.2005. (04:50)    -   -   -   -  

 • D.S.O.

  a niti 17.

  avatar

  16.03.2005. (15:26)    -   -   -   -  

 • anarhija weekly

  TVOJI SE TEKSTOVI UGLAVNOM ODNOSE NA OSOBNU RAZINU POJEDINCA I PONEKAD NA OKRUŽENJE TIPA TVRTKA, PODUZETNIČKI POTHVAT, TIM, OKRUŽENJE, ITD. VOLIO BIH PROČITATI TVOJE MIŠLJENJE O INSITUCIONALNOM OKRUŽENJU, TJ. O DRŽAVI, VLADI, POLITICI, A JOŠ BI BOLJE BILO KADA BI NAPISAO ŠTO KONKRETNO MISLIŠ O SVEMU TOME U RH, TJ. OKRUŽENJU KOJE SVIMA NAMA DIREKTNO UTJEČE NA ŽIVOTE. NE MISLIM PRI TOME DA SE SPUŠTAŠ NA PRIZEMNU RAZINU NAŠE POLITIKE, ALI MOŽDA NEŠTO O IZGLEDIMA HRVATSKE, STRATEGIJI, GOSPODARSTVU ILI SLIČNO. POZDRAV!

  avatar

  16.03.2005. (16:40)    -   -   -   -  

 • pletilja

  Odličan ti je blog!

  avatar

  17.03.2005. (15:43)    -   -   -   -  

 • malimrav

  Mah... ova lista bi se trebala zvat: "Kako uvjerit covjeka da nikad nece bit uspjesan..." :) Totalno me izdeprimirala, naime. pozdraF!

  avatar

  17.03.2005. (21:27)    -   -   -   -  

 • PET TIBETANACA

  Danas sam prvi put otvorila tvoj blog i nisam se mogla maknuti. Jako sam zadovoljna. Volim takve teme. Čime se baviš?

  avatar

  21.03.2005. (18:25)    -   -   -   -  

 • Diverzije zdravog razuma i ostale slučajne misli

  Molim? Ponavljanje ovih mantri i čatanje self help knjiga ne čini osobu uspješnom, i tu se zavaravaš. Također sumnjam da si ti uspješan, jer da jesi bi te nešto živo boljelo za obično pučanstvo. Za uspjeh su potrebne dvije stvari; dobra ideja i težak rad, sve ostalo je nebitno. Večina poznati gospodarskih lidera za koje ja znam ne odgovaraju niti jednom tvom opisu. Ako izgovoriš laž 100 puta ona je, svejedno, još uvijek laž.

  avatar

  22.03.2005. (21:19)    -   -   -   -  

 • JOY

  Noo, neslušaj ovoga iznad tebe!!!

  avatar

  25.03.2005. (17:52)    -   -   -   -  

 • Rose´n shine

  BLOG je fenomenalan,ja imam novi post,dođi i reci kaj misliš osvemu...

  avatar

  25.03.2005. (20:18)    -   -   -   -  

 • Lomljiva...

  SEMPER MAGIS!!!

  avatar

  25.03.2005. (20:19)    -   -   -   -  

 • komentiraj.blog.hr

  A zašto čovjek mora uspjeti? Možda je neko zadovoljan i malim stvarima!

  avatar

  27.03.2005. (01:49)    -   -   -   -  

 • Uspjeh

  a zar se u malim stvarima ne može biti uspješan!?

  avatar

  27.03.2005. (20:37)    -   -   -   -  

 • PrObItAk

  oš me ti učiti kako uspiti?!!!!!!!!

  avatar

  27.03.2005. (23:46)    -   -   -   -  

 • somethingelse

  Zar postoji netko tko zadovoljava sve gore navedene karakteristike? Svaka mu čast,,,

  avatar

  30.03.2005. (02:49)    -   -   -   -  

 • Dolje psećiji luđaci

  DOSTA NAM JE ZAPLAŠIVANJA - CENZURA JE ZLOČIN
  Informator br. 152

  BRANKO STOJKOVIĆ I ŠTIT ZA HTV-e SU NEPRIJATELJI

  Dvije godine več traje medijska blokada i cenzura bjelovarske udruge i pokreta ŠTIT. Branko Stojković kao zagonetka vječni je kamen spoticanja aktualne politike. Tako će i ostati sve dok ne proradi svijest kod građana. Jer vladajći likovi su opčarali narod sa svojim lažima. Glavnom centralom u Prisavlju HTV-a vladaju prave \"sotonne\" - ravnatelj Vanja Sutlić i predsjednik programsko vijeće Đuro Popijač - koji je postao \"novi\" ministar hrvatskog gospodarstva. Dok svi televizijski ogranci po županijama i gradovima samo su njihovi pijuni, tj. izvršitelji. Takav čin je uvredljiv i (ne)realan. Pitam vas: Kada će televizijsko vodstvo prihvatiti zdravu istinu i s njom početi graditi i stvarati napredan svijet. ŠTIT je postao simbolom stanja u zemlji u kojoj građani kao zombiji glavinjaju po ulicama bez posla. Taj smišljen i neprekidan ciklus kontrole ljudskoh uma, mnoge Hrvate drži u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Te oni nisu gospodari svojih mozgova.

  Na Prisavlju u Zagrebu, mogu se danima i godinama vrtjeti isti filmovi i emisije, odnosno reprize, i nitko se neće protiv toga buniti. Očito je da su ljudima \"isprani mozgovi\" ili bolje rečeno - zarobljeni mozgovi. Slični robovima i podanicima... Mnogi (ne)mogu razmišljati svojom glavom. Najveća državna televizija i javna prikazuje nam samo gluposti. Dok prava stvarnost je zatvorena. Nikada ljudski mozak nije bio tako zarobljen - kao sada. Isto tako \"moćna televizija\" ima zadatak da baca kosti među narod, da ljude svađaju i zavađaju, razjedinjuju - po onoj staroj poslovici \"zavadi i vladaj\". Dok politički demagozi i dalje ostaju bez svake odgovornosti za katastrofalno stanje u našem društvu. Tako \"znaci vremena\" nam govore o mnogim zločinima, a nitko ne smatra da su to zločini - nego bolesna i zarobljena ljudska psiha nemože razlučiti - što je \"dobro\" a što je \"zlo\". Ako večina ljudi živi u smutnji i iluziji, kako će oni nešto o ovome zucnuti.

  Mnogi od njih ne sječaju se što su jučer jeli, a kamali što su gledali na HTV-u, odnosno na svojim tv-ekranima. Građani su kao magijom začarani i satima sjede ispred svojih TV-e kutija, taka se klanjajući \"zlatnom tele-tu. Omađeni i hipnotisani s idelopoklonstvom. Akcija spasavanja i buđenja je ŠTIT, od sidroma i ništavila... Građanima, oni ukrali su živote i oni su gospodari vaših duša. Dakle, moramo znati - da samo pravda je kadra spasiti, jer nepravednost je na svakom čošku. Ukoliko ne prihvatite ŠTIT, znajte da ste živi mrtvac. Varate se, da vi imate slobodnu volju. S vama upravljaju lutkari, kao sa lutkama na koncu. To je televizija za majmune (životinje) a ne za ljude, kao najviša bića i stvorenja. ŠTIT je agresivna borba u kojoj nema mlakosti. No, vo čete - kad ovo pročitati - reči: sve je to istina. Ali sutra će te več zaboraviti i biti će sve po starom kalupu i klišeju. ŠTIT kao jedini simbol borbe - je smisao čovjekovog postojanja.

  Sve drugo je laž i izmišljotina. Sutra će vaša djeca vas osuditi i proklinjati, što niste stali uz ŠTIT i podržali Branka Stojkovića, u plemenitoj borbi za promjenu. Nitko vaše aktualne probleme neće rješiti, ukoliko se - i sami ne angažirate oko njeh - i sveukupne problematike. Završimo več jednom sa nepoćudnim vražijim restauratorima. I počnite slušati glas svoje duše i istine - koja vas može spasiti. Ja od vas ne tražim komentare, ja vam se građani obraćam - kao čovjek u nadi, da će naša lijepa zemlja Hrvatska zaživjeti na bolje. Da u njoj u budućnosti će se plačati samo rad, a ne da će i dalje neradnici i paraziti biti povlašteni, birokracija . koja će živjeti na vaš račun. Sve se svodi u našem društvu na pljačke i lopovluk,..,iskorištavanje čovjeka. Narod je u sve večoj depresiji - gotovo svakodnevno gledamo i čitasmo o ljudskim tragedijama u Hrvatskoj. Djeca i odrasli izvršavaju samoubojstva - jer nevide smisao. Prihvatite ŠTIT i vratiti će vam se optimizam i radost. Narode , jedino što vam ja obećavam - je samo borba protiv ništitelja čovjeka.

  Pozdrav ŠTIT !

  BJELOVAR / CROATIA
  NEZAVISNI KANDIDAT
  Branko Stojković

  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  095/814.82.90, 091/797-65-56
  brankostojkovic152@yahoo.com

  http://istinazanarod.blog.hr
  http: //mesomeso.blog.hr
  http://bjelovarskiklan.blog.hr

  avatar

  30.11.2009. (13:27)    -   -   -   -  

 • ZLO MESIĆ ZLO SANADER

  ŠTIT - POKRET ZA OBNOVU I SPAS HRVATSKE

  Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

  Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić - izjavio je 8. prosinca 2009., da bi USKOK trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, kako bi hrvatska javnost doznala - sve što su oni radili. Mesić je između ostalog kazao da: sve što su radili Sanader i Pulančec nije bilo u interesu Republike Hrvatske. Da očito su njih dvoje radili kriminalane radnje, a dobar je priimjer prodaja dionica INA mađarskom MOL-u. Mesić napominje da USKOK bi trebao porazgovarati sa bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom. Šest godina je predsjednik Stjepan Mesić puštao Sanadera da radi što god hoće - no kada je premijer Sanader dao svoju ostavku - usljedili su napadi od Mesića na njega.

  Sad Mesiće zazivlje USKOK i državno odvjetništvo i traži procesuiranje Ive Sanadera i (bivšrg) ministra gospodarstva Damira Polančeca. Predsjednik smatra da njih dvojicu su najveći krivci. Medijska haranga je pokrenuta u samom jeku predsjedničkih izbora.
  Zanimljivo je da Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader, su zajedno sudjeli na summitu NATO-a u Strasbourgu, te oni su tada izjavili - da je Hrvatska ulaskom u NATO ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva i da će kao punopravna članica Saveza lakše ostvariti i drugi - ukidanje slovenske blokade i ulazak u EU. Danas Mesić postavlja sebi i javnosti kontradiktorno pitanje - što je Hrvatska dobila?

  Cijelo vrijeme je Stjepan Mesić stajao iza svih Sanaderovih poteza, a sad mu prebacuje svu krivnju.
  Kad su Mesić i Sanader vršili tajne pregovore - nitko nije pitao što njih dvojica rade. Ovoga puta sukob je opet otvorio Stipe Mesić - prvi mediji trebaju saznati i obznaniti o korupciji i kriminalima - a zatim bi onda trebale pravne isntitucije raditi svoj posao. Več skoro deset godina predsjednik Mesić, vodi ovakve ili slične dijaloge sa hrvatskom narodom. I to se može nazvati pravna država. Svakom pametnom čovjeku u Hrvatskoj - je jasno da Stjepan Mesić je umješan u sve najgore kriminale. Prava je sramota što imamo takvog predsjednika - kojeg je i prije pratila vrlo loša slika. Ako Hrvati nastave sa takvom poslušničkom politikom - nestaće iz svoje stvarnosti. Iz svih Mesićevih teza - je vidljivo, da je on jako snalažljiv prevarant...

  Iako je nova premijerka 2005. godine izjavila za Stjepana Mesića da: da u svojoj kampanji 2000. godine služi sa nizom laži, i da je vrijeđao sve kandidate. Rekla je, da šarlatan poput Mesića, koji se služi izrazima "od šišmiša do bijelih miševa". Nigdje ne postoji. Ali očito je, da Hrvatski narod je sve to zaboravio. Jer puno sam i prije o tome pisao - kako su Hrvati ljudi sa "ispranim mozgovima" i amnezijom... Sječate li se rujna 2009. godine, kada je PREDSJEDNIK Hrvatske Stjepan Mesić i šef Vlade Ivo Sanader su se javno pomirili na sjednici Odbora za obilježavanje državnih praznika te su Hrvatima, ali i Europskoj uniji pokušali objasniti kako je priča oko topničkih dnevnika zapravo jedan veliki nesporazum. Danima smo gledali medijsko svađanje oizmeđu Mesića i Sanadera. Pitam vas: Hrvati leste li ludi, kad sve to dopuštate.

  U Bjelovaru, 09.12.2009.
  C R O A T I A
  NEZAVISNI KANDIDAT
  Branko Stojković
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  09.12.2009. (15:13)    -   -   -   -  

 • antimesićevac

  MESIĆEVA ČETVRTA JUGOSLAVIJA  U potrazi za takozvanim topničkim dnevnicima policija je ujutro 09. prosinca 2009. upala s nalogom za pretres desetak stanova, i to bivših djelatnika HV-a i MORH-a. Među potencijalnim kandidatima za pretres bili su i umirovljeni generali Rahim Ademi i Imre Agotić. Policija ja bila i kod Željka Kučića bivšeg suradnika generala Ante Gotovine i Miroslava Vidovića, bivšeg šefa kabineta generala Petra Stipetića. Policija je tražila dokumentaciju koja se odnosi na granatiranje Knina i okoline u vojno-redarstvenoj akciji „Bljesak“ i „Oluja“ 1995. godine.  Navodno, na tome inzistira Haaško tužiteljstvo, u suradnji sa DORH-om, te zajednički poduzima se akcija pronalaska topničke dokumentacije i druge arhivske građe, koja se odnosi na Domovinski rat u Hrvatskoj. Pretreseni su stanovi i drugi objekti i prostorije na području BiH-a. Sumnja se u počinjenje kaznenog djela uništavanje ili prikrivanje dokaza.  Pitam po tko zna koji put: Gdje su Mesićevi topnički dnevnici? Kada je, samo na Grad Vukovar ispaljeno 500.000 granata. Isto tako i na Dubrovnik, Osijek, Lipik, Pakrac, Bjelovar, itd. Stjepan Mesić je tada 1991. godine, bio Vrhovni komandant JNA. Sa Srbijom je bila prva i Crna Gora u granatiranju Dubrovnika. U (tim) istim zbivanjima oko raspada Jugoslavije, tj. Federacije. Sada se rade uhićenja i pretresi hrvatskih stanova…  Danas 09. prosinca 2009. godine, upravo kada su trajali pretresi kuća i stanova, u Hrvatsku, odnosno u Zagreb, doputovao je Crnogorski predsjednik Filip Vujanović u posjet Stjepanu Mesiću. Oni su na konferenciji za novinare izjavili – da su između te dvije zemlje odnosi odlični, te da su stvoreni novi temelji.  Vojna i civilna policija u suradnji s državnim odvjetništvom pretražila je stan Joze Ribičića, suradnika od Ante Gotovine i bivšeg ministra obrane Pavla Miljavca. Dio pronađene dokumentacije je oduzet. Postoji sumnja da MORH-ovu dokumentaciju posjeduju i privatne, tj. civilne osobe. Eto, kakvu nam Mesić radi zbrku u Hrvatskoj, kada bi se istražio cijeli njegov desetogodišnji rad – kao predsjednika Hrvatske, Mesić je samo radio zavjeru u Hrvatskoj i rušio je iznutra. On je najveća „hrvatska štetočina“, od povijesti i nastanka Hrvata. Tako nam i treba kada svi šutimo i gledamo svakodnevnu nepravdu.  U Bjelovaru, 09.12. 2009.  C R O A T I A

  NEZAVISNI KANDIDAT

  Branko Stojković

  brankostojkovic152@yahoo.com

  095/814-82-90, 091/797-65-56

  HRVATSKI POKRET ŠTIT

  http://istinazanarod.blog.hr

  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  10.12.2009. (15:41)    -   -   -   -  

 • bimota

  volim uspijeh, cini me sretnijom i zadovoljnijom, od kada sam probleme pocela dozivljavati kao izazove jos sam uspijesnija.

  avatar

  03.02.2010. (22:43)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...