Komentari

uspjeh.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • umorni konj

  morat ću preskakat čitanje ovog bloga...puno mi je veći gušt kada se nakupi jedna solidna arhiva pa onda što kod nas kažu ćeifim... šalim se ...HOĆEMO JOŠ!!!

  avatar

  09.03.2005. (14:58)    -   -   -   -  

 • Noisy

  Moja škembica moja slobodica... MOJE geslo USPJEHA! ;))) Viđe dokud si doguro otkad si tek počo pisat... E to je vala uspjeh. Prošo sam Trgovca uspješno! Ero da se malo falim! ;)

  avatar

  09.03.2005. (15:02)    -   -   -   -  

 • Noisy

  Ero - nije nego eTo... ;)

  avatar

  09.03.2005. (15:02)    -   -   -   -  

 • JOY

  hey! tako je! JA TO JEDNOSTAVNO KAŽEM; USPIJEH JE STVAR PONAVLJANJA. PRAVILO KOJE VRIJEDI ZA SVAKO PODRUČJE ŽIVOTA. p.s. poslati ću ti jedan mail danas s jednim tehničkm pitanjem.

  avatar

  09.03.2005. (16:23)    -   -   -   -  

 • freestyler

  ...Pokušavat ću, pokušavat i ponovo pokušavati. Svaku ću zapreku smatrati samo zaobilaznicom na putu do cilja i izazovom u mojoj struci. Ustrajat ću i razvijati svoje vještine kao što pomorac razvija svoje, učeći kako da spretno prebrodi žestoku oluju. - Svitak broj III (Najveći trgovac na svijetu)

  avatar

  09.03.2005. (18:37)    -   -   -   -  

 • pegy

  Slažem se, ali samo ako je u pitanju inteligentno vježbanje. :)) Praznoglavo me asocira na one napuhane tipove iz teretane kojima glava izgleda sitna u svakom pogledu. :)) No, ne mislimo ni ti ni ja samo na tu vrst vježbanja.

  avatar

  09.03.2005. (21:48)    -   -   -   -  

 • fadila

  VJERUJEM DA SE NAPORNIM RADOM I TRUDOM MOZE DOCI DO VELIKOG USPJEHA , JER JE NAMA SVIMA CISTI PRIMJER USPJEHA AMERICKA KNJIZEVNICA HELEN KELLER KOJA JE PODJENA GLUHA , SLIJEPA I NIJEMA ALI JE IPAK USPJELA U ZIVOTU. NAPISALA JE NEKOLIKO KNJIGA , ZNALA JE DA CITA 4 JEZIKA , BILA JE VRSNA PLIVACICA , JEDRILICARKA ITD , ALI TO SVE SVOJIM TRUDOM , I ZATO JE DANAS ZOVU IKONOM MODERNE AMERICKE KNIZEVNOSTI I NJOJ SE DIVI CIJELI SVIJET , AKO NE VJERUJETE PROCITAJTE O NJOJ NA INTERNETU , JER JE LAKO RECI NEMA I NE MOZE POGLEDAJTE PA CETE SE UVJERITI.

  avatar

  14.08.2012. (19:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...