Komentari

betel.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • vilimstvor

    Allahu akbar!!

    avatar

    17.05.2023. (13:10)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    Rusija je imala učinkovitu protutopničku kampanju, puno snažnije i preciznije radare koji su prije nekoliko mjeseci neutralizirali ukrajinsko topništvo. Možda ga još imaju. Ukrajina nije.
    Rusija ima vrlo učinkovite udarne bespilotne letjelice koje neutraliziraju ukrajinsko topništvo i radare te sustave protuzračne obrane. Ukrajina ne.
    Rusija ima dokazanu i učinkovitu protuzračnu obranu i EW sposobnu neutralizirati većinu ukrajinskih dronova, raketa Himars i raketa HARM. Ukrajina ne. Sad im stvarno fale svi BUK-ovi i S-300.
    Rusija ima učinkovite klizne bombe i to u većim količinama, dovoljnim da dnevno pogodi sve dijelove bojišnice. Ukrajina nema ništa od toga, njihovi prijevoznici moraju se brinuti svaki put kad pokušaju ispaliti Shadow storm ili HARM projektile.
    Suprotno onome što Zelenski tvrdi, Rusija ne odvlači ljude s ulica u prisilnom regrutiranju. Ukrajina to radi, daje im tjedan ili dva treninga i odlaze u Bakhmut.

    Čini se da većina ukrajinskih napada pogađa civilne ciljeve u Donbasu. To također znači da Ukrajina troši dio svojih resursa na stvari koje ne pridonose pobjedi, već samo na terorizam. Rusija ne bombardira gradove, ali radi precizne udare, kao u Kijevu prije nekoliko dana.

    Sve je usmjereno protiv NATO-a. Volio bih čuti kakve prednosti imaju. Možda imaju još neke nadzorne satelite i još neke AWAC-ove, i imaju više mogućnosti da shvate raspoređivanje itd.

    Hoće li to spasiti dan? Vjerojatno ne.

    avatar

    17.05.2023. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...