Komentari

betel.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • vilimstvor

    neki komentari na portalima povodom kraja plandemije

    Čestitke Vladi i Premijeru što su nas junački obranili od COVID-ugroze svojim Mjerama. Prekretnica u borbi je bila kada su zatvorene županijske granice i kada je COVID-pozitivni razbacivač đubra po njivi dobio kaznu. Onda sam znao da je virus pred porazom i da je daljnja borba samo rutina.

    Ajmo svi na prozore i lupati loncima u znak podrške, jihaaaaaa

    Da li bi vlada možda naručila bar još jednu pošiljku lažnih covid testora?da si kepec kupi još jednog lambića,ono da se nađe.

    Poštovani, cjepivo ćete svejedno platiti, čak i ako želite da ga više ne isporučujemo. Sve sukladno ugovorima koje ste potpisali vi i vaši nadređeni. Vaš Pfizer

    Hahahah kakav dogadaj, KraDeZeovci se odricu moguce love od dodatnih laznih testova, dodatnih 14 doza cijepiva i dodatnog straha medu ljudima. Teska parodija, WHO je davno proglasio kraj epidemije, ko ove klaunove ista pita? Beros je kao strucnjak neki jel? Ajd u k…c vi i sjednica.

    Hoće li sad krenuti tuzbe? Oduzimanje i ogranicavanje slobode, testiranje cjepiva na ljudima, profiterstvo?

    Cijepio sam se sa dvije doze Pfizera i nakon mjesec dana se zarazio koronom. Već nakon prve doze cjepiva počeo sam osjećati trnce u zglobovima i to me do dan danas nije prošlo. Dnevno stotinu puta moram lomiti zglobove na rukama i nogama da opustim pritisak. Majku vam genocidnu, šta ste napravili ljudima…

    Ok, sad je vrijeme za spaljivanje nekoliko milijuna doza cjepiva koje smo platili 12€ po dozi.

    avatar

    12.05.2023. (17:20)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    medicinsko stanje cijepljenih;
    sve više naginje nacizmu i uvjerenju da je eurosong kulturni događaj...

    avatar

    13.05.2023. (04:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...