:) pohanci su mi nekad bili najomiljenije jelo, a mama je to radila vrhunski: bečki posebno sa pečenim krumpirom i zelena salata ... otkad ne jedem meso, sve je drugačije
24.02.2023. (12:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@stara teta Svake nedjelje (tradicionalno) je bečki na stolu! Da ne napravim moji bi mislili da sam bolesna! ;) @shadow-of-soul Ja sam žena od mesa! Makar ne odbijam ni ribu i povrće u svim varijantama! @AnnaBonni Nažalost bez paprike; osipam se od nje! :) @Euro Šnicli mi nikad ne dosade!
24.02.2023. (13:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
procedura je ista smo što stavlja oštro brašno. ne ja, jer tuđe zasluge ne prisvajam, nego šefika. azo dakle, iskustvo nam je ukazalo da je svinječi šnicel, bečki of kors, od lopatice najukusniji, čak ispred telećeg, dok telećeg više volin natur samo da vidi vatru i dva jaja naoko. inače u nedjelju su na repertoaru teleća rebarca ala peka
24.02.2023. (15:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
S obzirom na gastro probleme šnicel se više ne spominje, ali već tri godine uživam u krilcima iz friteze na vrući zrak. Mariniram ih sa paprikom i par kapi ulja suncokreta, hladno prešanog ( iz Vinkovaca). Fantazija.
25.02.2023. (08:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
;))))
24.02.2023. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
oooh. ooooh-oooohhhh! :))))
sam opis povijesti, nastajanja i pripreme vineršnicla stavlja okusne pupoljke u sudbonosno iskušenje.
24.02.2023. (12:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
:) pohanci su mi nekad bili najomiljenije jelo, a mama je to radila vrhunski: bečki posebno sa pečenim krumpirom i zelena salata ... otkad ne jedem meso, sve je drugačije
24.02.2023. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Pohano uvijek, ali uz mali dodatak s moje strane ( tako radim kad m se hoće zadiviti nekoga )
Istući šnicle batićem a prije toga posuti ih rijetko prezlom da kod tučenja prezla udje u šniclu.
Paniranje : umućena jaja s malo mlijeka , brašn i prezla pomiješana s malo crvene paprike.
Tehnika nam je ista, ali boja je-moja
U sllast svima
24.02.2023. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Isti sam ti takav,obozavam snicle..
24.02.2023. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@stara teta
Svake nedjelje (tradicionalno) je bečki na stolu! Da ne napravim moji bi mislili da sam bolesna! ;)
@shadow-of-soul
Ja sam žena od mesa! Makar ne odbijam ni ribu i povrće u svim varijantama!
@AnnaBonni
Nažalost bez paprike; osipam se od nje! :)
@Euro
Šnicli mi nikad ne dosade!
24.02.2023. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
procedura je ista smo što stavlja oštro brašno. ne ja, jer tuđe zasluge ne prisvajam, nego šefika. azo dakle, iskustvo nam je ukazalo da je svinječi šnicel, bečki of kors, od lopatice najukusniji, čak ispred telećeg, dok telećeg više volin natur samo da vidi vatru i dva jaja naoko. inače u nedjelju su na repertoaru teleća rebarca ala peka
24.02.2023. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
ja sam kupio fritezu na vrući zrak jučer sam pekao pile i krompiriće saper su ispali, slijedeće je bečki
24.02.2023. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@kako_ti_kupus
lopatica mi je malo žilava! Ali probaj natući vratinu...čista rapsodija! :)
@supatnik
dobra je friteza ali u njoj to nije to! :)
24.02.2023. (15:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Vesna, probaj jednom umjesto da jih daš u mrvice daj jih u zmes (slane palčke zmiksaj) dobiješ superrr zmes bolja je od običnih mrvic:)))
24.02.2023. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Prepuštam se ovaj vikend Bavarskoj...
24.02.2023. (19:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@sewen
Nadam se da ćeš se prepustiti i jednoj finoj švajne haxe! :)
24.02.2023. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@modrina neba
Hvala na prijedlogu! ;)
24.02.2023. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Ogladnih u ovo doba. :)) Što mi radiš. :')))
25.02.2023. (00:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
S obzirom na gastro probleme šnicel se više ne spominje, ali već tri godine uživam u krilcima iz friteze na vrući zrak. Mariniram ih sa paprikom i par kapi ulja suncokreta, hladno prešanog ( iz Vinkovaca). Fantazija.
25.02.2023. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@Dagnjica
;))) Zlo i naopako; znam kako ti je! :)
@Demetra
prvom prilikom ću isprobati!
25.02.2023. (10:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
jako dobro, vrlo teško za odoljeti ;)
25.02.2023. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam znala ovo sa prezlom!
25.02.2023. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
e sad...ni pohano ne bih smjela, ali...možda da ipak spoham koji batak :))
26.02.2023. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
@dražeN;)
ne mogu ni ja! ;)
@Lastavica
jedna mala zanimljivost! :)
@smjehotvorine
Smješkica pitaj, možda smiješ jedan maleni, majušni! :)
26.02.2023. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Snicl od puretine- prava slast..
27.02.2023. (13:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Vesna Hvala Ti punooo!!!
27.02.2023. (20:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...