Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Mrs. Galaxy

  To smo znali i bez njih. Ionako posvuda pjevaju i savjetuju o jednim te istim temama. Samo stave drugi naslov. Recikliranje u punom smislu riječi. :') Nadam se da si dobro!

  avatar

  23.04.2022. (13:15)    -   -   -   -  

 • luki2

  Na žalost, sve istina! Sve nacrtano! I ponovo - u središte! Bravo! Ljubim!

  avatar

  23.04.2022. (14:23)    -   -   -   -  

 • Blogokviz

  fali deseta slikica, jel to neka cenzura? :))... možda je tu bil frižider s otvorenim vratima prekrižen crvenim iksom, a značenje mu je bilo ne otvaraj vrata frižidera u potrazi za hranom, umri od gladi :))

  avatar

  25.04.2022. (12:48)    -   -   -   -  

 • j.

  Ja sam gasio svjetla po kući, hodao kao sumanut i išao Najdražoj s time na živce još prije trideset godina; veli ona da Greta nikada nije upoznala mene. E sad kad je to opće mjesto, baš mi se nekako leti, vozi, uživa u osvijetljenom boravku. Ako pijani od pobjede u Hladnom ratu, braćo kapitalisti - niste znali organizirati život na kontinentu na drugi način nego da ovisimo o energiji koji bi nam drugi jeftino prodavao, onda i nismo za drugo nego se posmrzavamo. Industriju ste ionako odavna autsorsali jer je bilo jeftinije. Sada vaše skupe aute nitko neće kupovatia ko ih ikada i uspijete sklopiti do kraja, pa ćemo možda odlaziti u Indije i Kine na putovanja života punih džepova dukata da tamo kupimo njihove aute od dvije tisuće dolara. Kupimo peći na drva dok je vrijeme, pouka je naših malih života! :)

  avatar

  27.04.2022. (10:08)    -   -   -   -  

 • dav gindo

  eh da, slika govori tisuću riječi,
  u pravilu, ne one najbitnije,
  crtež je često puno jači

  avatar

  01.07.2022. (13:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...