Komentari

boredandrazed.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • BoredAndRazed

  tup

  avatar

  17.10.2021. (22:47)    -   -   -   -  

 • litterula

  Da, trebalo bi držati jezik za zubima, a to mi najteže pada.

  avatar

  18.10.2021. (08:19)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  'Umjetnost nikada nije trebala postati posao. Umjetnost je vještina življenja. Sve ostalo su samo... alatke za postizanje ciljeva, nije bitno kakvih.'
  U potpunosti se slažem.

  A znanost? To je lažljiva samohipnotizirana kučka, koja ne uspijeva uzeti mjeru Životu jer ne shvaća da stalno korisi pogrešne, prekratke metre........

  avatar

  18.10.2021. (17:35)    -   -   -   -  

 • meroveus

  U dualnostima teško je pronaći pravu mjeru otklona. Nismo savršeni. Ne znamo mnogo, a i to što znamo podložno je preispitivanju. Tvrdi se kako se nalazimo na vrhu hranidbenog lanca. Zbog evolucijski eksponencijalno povećavane zapremine mozga. Razum se nadograđuje i savršeno prilagođava novim okruženjima. Prema tvrdnjama jednog našeg znanstvenika to čini atrofirajući sve ostale organe. Može li razum razlikovati dobro od zla ili ih koristi naizmjence sebi u korist? Jer, očito je kako živimo u dobu prečaca i grabeža, pa zašto za svoju dobrobit ne koristiti ih? Čini se kako je prošlo vrijeme u kojem su se razlikovali dobro i zlo kao kod Asanaginice. Tada je zlo precizno pogađalo srce. Danas stentovi sve rješavaju. Ako smo nezadovoljni i anksiozni od toga, farmaceutska industrija nudi širok dijapazon preparata koji će neutralizirati podražaje. Treba li se ovim prilagodbama ipak pozabaviti common sense, a ne samo razum?

  avatar

  18.10.2021. (17:43)    -   -   -   -  

 • j.

  Samo malo, malo manje, je li, kako veliš - pazi, pa će biti još više ovakvih tekstova. Meni je zadnja rečenica teška, upala mi u oko kao trun, ali to sam samo ja; ti si ta koja je sve ovo napisala i sigurno postoji jak razlog zašto si morala tako. I ima, barem ovdje, ljudi koji te ne bi razapeli, nego čitali. A onda ćeš te tekstove jednoga dana i negdje u nešto uobličiti, pretočiti, preformulirati i nekome pomoći, o još kako. I tko zna što će se sve uz to još dogoditi. Pogledaj samo, draga gospođo Vjeverice, što si sve napisala u zadnjih godinu dana! :)
  I još sasvim zasluženo s ovakvim ljepotanom dospjela na naslovnicu!

  P.S. Ako smijem biti i bezobrazan, pa dijeliti savjete; vidim da si počela rezati, rezuckati, skraćivati tekstove. Tako će biti konzistentnije, a ostat će i više tema, više materijala, više ideja, više mjesta da se taj dar razmaše. E tu ćeš doći do faze u kojoj više nećeš vikati svojim tekstovima - juriš, nego - za mnom :))).

  avatar

  18.10.2021. (17:50)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  držati jezik za zubima izgriza nutrinu...

  avatar

  19.10.2021. (06:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...