Komentari

nessunodivoi.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Nessuno DiVoi

  ...

  avatar

  16.06.2021. (02:08)    -   -   -   -  

 • karenjina

  Čitam te,mislim,prvi put i dirnuta sam ovim.
  Svi mi imamo svoje slabosti. Ne krivi se. Dogodilo se ono sto se moralo dogoditi. Jako,jako je lijepo i dobro sto razgovarate. Utjecanje pod nečiju ljubav i razumijevanje često sve spašava. Čovjek koji ima stida ima i karaktera i vrijedan je poštovanja.
  Imala sam nekakva iskustva s ljudima koji su bili poročni a besramni. Uvijek sam im željela taj sram.
  Bit će sve dobro. Želim ti tako.
  Vrijedan si svake dobrote...baš zato jer imaš pojam o sramu.
  Srdačan ti pozdrav!

  avatar

  16.06.2021. (05:17)    -   -   -   -  

 • sewen

  Ako se pod kontrolom drži....
  I ako nema agresive...
  Show ide dalje.

  avatar

  16.06.2021. (06:29)    -   -   -   -  

 • Brojiva

  Ne poznajem te, ali mi situacija sliči na jednu poznatu.
  Samo vrtlog, bezdan. Ali drugi slučaj sasvim pozitivan, počeo je krahom braka, odlaskom iz grada.... Muka je kad znaš šta ti je i kad si svjestan.

  avatar

  16.06.2021. (10:34)    -   -   -   -  

 • luki2

  Sam si sve izanalizirao, i mislim da si sebi dao samim time i najveću moguću kaznu - a to je sram vezano za postupak. A što se tiče termina - pa u redu, dobro da je izvukla i taj termin nego da čekaš i čekaš...Sve će biti u redu, samo Ti u sebi moraš pronaći mir. Nitko Ti ga ne može podariti, osim Ti sam sebi. Pozdrav!

  avatar

  16.06.2021. (14:27)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Nemoj tako oštro prema sebi! Svjestan si svega, to je veoma važno! Vješto si napravio osobnu raščlambu i sve će biti dobro. Niti malo ne sumnjam.

  avatar

  16.06.2021. (15:29)    -   -   -   -  

 • athropa

  Kod nas se konstantno pije nesto. Ja se zadrzim na jednom pivu.
  Vidjela sam svoje pijane i nikad im to nisam predbacivala.
  Jer su unatoc tome odradili dobar posao s nama troje.

  avatar

  16.06.2021. (18:20)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ajde, molim te!
  napio si se!
  i onda tražiš terapeuta!
  tebi treba sad jedno dva piva da se "otrjezniš"

  nije nikakva sramota što si se ušlagirao, nego je sramota da te to muči!

  avatar

  17.06.2021. (14:47)    -   -   -   -  

 • konobarica

  Mene više u odnosu na djecu brine onaj drugi odnos koji si opisao, no tvoje pijanstvo. Dogodilo se. Na tebe utječe kako utječe. Idemo dalje.
  Ne sekiraj puno.
  Grlim.

  avatar

  17.06.2021. (18:42)    -   -   -   -  

 • j.

  Čovjek se pita: eh, kakav bi ovaj svijet bio kada bi većina ljudi preispitivala sebe, umjesto da se a priori opravdava. Sram je prva stepenica ljudskosti, pa kada ovakvo što pročitaš, shvatiš puno značenje one izreke da je istina voda duboka.
  I mene ljeta sve više žaloste. Najnapornija su fizički, a kod većine rezultiraju bijegom od sebe, umjesto suočavanja.

  Od srca ti želim jednu malu, ali nepotrošivu kristalnu kocku vedrine. Kada u vreo ljetni sumrak sunce zalazi među tamne i guste šumske krošnje ispraćeno pjevom stotina ptica, ja jednu takvu čvrsto stegnem u šaci. To nam Bog pored uha viče da je dobro, i da ne brinemo - jer dovoljno je ljepote. Za sve koji nađu snage odmaknuti pogled od onoga lošega. To je stvar koju nemaš radi čega i sa kime dijeliti; ili je znaš, ili još ne znaš. :)
  Pozdrav!

  avatar

  18.06.2021. (05:29)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Pravi dramski muški monolog..neka ga što česce, svako saznanje koje ispliva zapravo te gura naprijed. I to je nesto. Samo naprijed. Pozdrav :)

  avatar

  19.06.2021. (08:11)    -   -   -   -  

 • Uranova Pikula

  mislim da si previše strog i oštar prema sebi ! kao prvo samo si čovjek, prvo baci fokus na to da si dugo izdržao bez nečega što ti ne čini dobro, zatim, ako se već dogodilo i ako si popustio, reci sebi ok, to se dogodilo, prošlo je, sad nastavljam po starom, ponovno neću piti, problem ovisnosti bilo koje vrste je u tome, što čovjek misli da više nikad neće probati tipa to nešto, bila to cigareta, alkohol ili sl. i onda mu se teže boriti s tim, a kad na neki način samome sebi kažeš, to je i dalje tu, ako baš to želim, mogu to konzumirati, ali ja biram ne uzeti to...a kad sam sebe siliš i kažeš ne, to za mene ne postoji, nema toga više, tvoj mozak zna da samog sebe lažeš, i još jače to želi, komplicirano je, ali probaj biti strpljiviji sa sobom i opušteniji...držiš ti sve pod kontrolom, to što si popustio te ne čini lošim, ili tipa alkoholičarem ili sl. to samo znači da si konzumirao nešto, ali da sada ideš dalje...neće te jedno piće učiniti alkoholičarem, nego lokanje i padanje u to...a obično kad počnu crne misli, onda kreće, sjebao sam, sad sam već ionako popio, onda mogu napit se do kraja, umjesto da kažeš samome sebi, ok, priuštio sam si to jedno piće i oke, sad je bilo dosta...idemo dalje...možeš ti to, vjerujem u tebe !

  avatar

  19.06.2021. (12:39)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Da ne plačemo i ne tražimo isprike, jer buš ti sam našel 1000 samo ako se malo potrudiš, a i da ne psujemo sudbu kletu: Grešiti je ljudski, jesi, pogrešil si i gotovo, nosi se s tim, izbledilo bu vremenom, ali: sad lepo odeš u apoteku i bez recepta kupiš esperal. Nema nuspojava osim ak se opet naliješ, al ak to napraviš nakon tablete esperala, teško da buš još pisal blog. Sretno ti bilo! - I ne zavaravaj se, ima takvih priča ko pijeska, a ti izaberi oš-neš. :-)

  avatar

  20.06.2021. (10:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...