Komentari

izzy-dop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Tim4K

    Odličan članak o leaderima, koje su odlike kvalitetnog vođe i kako se sposobnost vođenja svladava. Osobito u današnje vrijeme kada se naša država ne nalazi u najboljoj situaciji, potreban joj je vođa, netko za kim će narod reći: "da, ovaj je u pravu", onaj tko će stati na kraj mitu i korupciji koja opterećuje ovu državu te onaj tko će ovu državu odvesti u pravome smjeru. Poštovani kolege, pozdrav i ovim putem vas pozivam da komentirate članke našeg tima 4K&BG.

    avatar

    13.01.2021. (16:40)    -   -   -   -  

  • TimRaketa

    Pohvale za odličan članak o vrlo bitnoj temi. Posebno nam se sviđa sto ste istaknuli problem umijeća vođenja baziranog na egu. Vođe koje nisu sposobni zaobići svoj ego, prihvatiti i prilagoditi se novim okolnostima i stalno učiti nove stvari često u vrlo kratkom razdoblju mogu odvesti u propast sebe i one koje vode.
    Tim Raketa

    avatar

    17.01.2021. (17:55)    -   -   -   -  

  • Tim Zvjezdice

    Zanimljiv članak u kojem ste saželi sve bitne elemente. Sviđja mi se što ste istaknuli da vođa mora imati hrabrost donijeti nepopularne odluke i stajati iza njih, ali smatram da je tanka granica između odlučnosti/hrabrosti i autokratskog stila vođenja koji ne smatram(o) poželjnim.

    Tim Zvjezdice

    avatar

    17.01.2021. (22:43)    -   -   -   -  

  • Tim MDGA

    Super nam je što je članak aktualan i što ste ga povezali s trenutnom situacijom. U današnje vrijeme, pogotovo u RH gdje se susrecemo sa vise problema od same pandemije, potrebno je odlicno i strucno vodtstvo koje će uz autoritet ipak pružiti i podršku i pozitivan stav. Nije lako biti leader, posebno u 2020. Godini, no upravo takve godine i najteži trenutci definiraju prave vođe i one koji su sposobni na sebe preuzeti smireno cijeli teret!

    Tim MDGA

    avatar

    19.01.2021. (01:30)    -   -   -   -  

  • Drustveno odgovorna ekipa

    Vrhunski članak. Važna tema o kojoj se premalo govori i trebalo bi se više. Odličnih i stručnih i kvalificiranih ljudi i vođa je potrebno uvijek i svugdje i uvijek su dobrodošli. To ne može biti loše, mada se mora naglasiti da to ne može biti svako.
    Društveno odgovorna ekipa

    avatar

    21.01.2021. (00:05)    -   -   -   -  

  • Tim Zeleni Palčići

    Odličan članak koji povezuje aktualnu tematiku. Moje mišljenje je da se vođa rađa i da to ne može biti svatko, ali da bi postao uspješan vođa moraš naučiti kako razviti i koristiti svoje kvalitete. Moraš biti spreman nositi teret odluke koja će nekad morati biti donesena u trenutku i da nema moralne dvojbe tijekom donošenja istih. Sljedbenici mu moraju biti važni te treba razmišljati o njihovom interesu, a ne samo vlastitom. Biti vođa je jedna iznimno zahtjevna, ali bitna uloga.

    Tim Zeleni Palčići

    avatar

    21.01.2021. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...