Komentari

makedopgreatagain.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • DOP_grupa_Izzy

    Jako zanimljiv osvrt na temu ekologije odnosno tekstila, moram priznat da nisam prije previše razmišljala o tome kako tekstil šteti okolišu i ovo mi je dalo poticaj da se ubuduće osvrnem i na taj aspekt. Vašem popisu htjela bih dodati još jedno nedavno popularizirano ime kojem je glavni moto "sustainability",a to je Veja koja se istakla upravo izradi od održivih materijala odnosno ekološki prihvatljivoj proizvodnji.

    avatar

    27.12.2020. (16:04)    -   -   -   -  

  • Mihaela

    Pozdrav, jako nam se sviđa vaša tema ekologije u modnoj industriji i osobno često proučavam što se sve može napraviti kako bi izbjegli kupnju odjeće koja se definira kao "fast fashion" i kojom smo konstantno okruženi u soping centrima. Jedan od mnogo načina kako smanjiti gomilanje odjeće kod kuće je zamjena odjeće koju ne nosimo, ili kupnja u second hand dućanima koja postaje sve popularnijom posebno među generacijom Z. Čitamo se i dalje.
    TIM LAGANINI

    avatar

    07.01.2021. (16:47)    -   -   -   -  

  • Diana P - Powerpuff girls

    Ovaj blog mi se izrazito svidio zato sto ste temu posvetili tekstilnoj industriji. Smatram da je jako bitno kontinuirano i agresivnije informirati siru javnost o njenoj stetnosti zato sto vecina ljudi uopce nije svjesna ucnika na okolis i ljude. Slazem se sa svime navedenim i svida mi se sto ste predlozili nekoliko robnih marki, no nazalost niti za jednu nisam cula. Osobno, ne dajem odjeci previse paznje, ne volim ju kupovati. Nekada sam znala mahnitavo kupovati stvari koje mi nisu bile tada potrebne, a niti sam se osjecala ugodno u njima. Sa sigurnoscu mogu reci da zadnjih 7 godina posebno pazim sto kupujem. Najbitniji mi je sastav, a posebno mi se svida trgovina C&A zato sto ima puno odjevnih predmeta od organskog pamuka s njihove farme. Nazalost, tesko pronadem tamo zeljene odjevne predmete zato sto imaju pomalo staracki dizajn. Zelim skrenuti paznju na zenski dio populacije koji zaista kupuje previse odjece nego sto im je potrebno. Materijalizam se apsolutni treba iskorijeniti ili bar minimalizirati, a ljude treba osvijestiti da odijelo ne cini covjeka. Odlican blog u svakom pogledu! :)

    TIM POWERPUFF GIRLS

    avatar

    10.01.2021. (14:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...