Komentari

drustvenoodgovornaekipa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mario Jurić

    Predzadnja rečenica je nešto što bi svakoga trebalo navesti na razmišljanje. Čovjek se uvijek nekako trudi da se drugi ljudi kod njih osjećaju kao kod kuće, no u ovom primjeru hotela, odnosno ugostiteljstva, cilj je poslodavca da mu se zaposlenici osjećaju kao gosti. To je polazna točka ovog mentaliteta kojeg Hilton promovira i to je jedan od ključnih razloga zašto su tako uspješni i na tržištu općenito, tako i na tržištu rada. Za kraj jedna rečenica: "Zadovoljan zaposlenik je dobar zaposlenik.".

    Tim MDGA

    avatar

    10.12.2020. (15:21)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Sve rečeno. No, eto, ja do danas nisam uspjela pronaći adresu na koju se može aplicirati za posao u Hilton Costabella. Nailazim samo na adrese investitora, izvođaća radova...Možda je do mene...

    avatar

    15.12.2020. (14:10)    -   -   -   -  

  • Tim Odgovorno društvo

    U potpunosti se slažemo sa svime napisano. Zanimljivo kako od svih poznatih organizacija Hilton je najpoželjniji poslodavac uz to imati skromnu izjavu znak je da će biti na listi najpoželjnijih poslodavaca još dugi niz godina.

    Tim odgovorno društvo.

    avatar

    20.12.2020. (20:52)    -   -   -   -  

  • Zeleni Palčići

    Dragi kolege, na konstruktivan način ste iznijeli i objasnili razloge koji idu u prilog činjenici da je Hilton najpoželjniji poslodavac. Slažemo se kako je za to bitan stalni napredak i želja i motiviranost da se teži nečem još boljem. Navedeno uz brigu za zaposlenike i stvaranje pozitivnog radnog okruženja u kojem se zaposlenici osjećaju cijenjeno oparvdano stavlja Hilton na vrh ove ljestvice.

    Tim Zeleni Palčići

    avatar

    20.12.2020. (23:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...