Komentari

izzy-dop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Tim Infinito

    Jako zanimljiv popis poduzeće u kojima bi svatko poželio raditi. Kako ste i sami naveli, plaća je samo dio nagrade za rad koji čini zaposlenike sretnima i sve više gledaju kakvo je radno okruženje, koliko se cijeni nihovo mišljenje te koliko ih poduzeće cijeni kao i druge nematerijalne pogodnosti. Svako bi poduzeće, neovisno o tome nalazi li se na popisu, trebalo sve više ulagati u zadovoljstvo svojih zaposlenika jer će zadovoljni zaposlenici više raditi i tako više doprinositi dobrobiti poduzeća.

    Tim Infinito

    avatar

    07.12.2020. (14:20)    -   -   -   -  

  • Tim Zeleni Palčići

    Informativan članak kojem ćemo se bez sumnje vraćati nakon što stupimo na tržište rada. Fortune 500 nudi nam uvid u funkcioniranje poduzeća prema kojem stremimo, neovisno o tome bili mi zaposlenik ili poduzetnik. To su poduzeća kakva vlasnici žele imati, te u kakvima zaposlenici žele raditi. Zanimljivo je kako je 2019. i 2020. godine, u moru tehnoloških kompanija, upravo Hilton, ugostiteljska kompanija, odnijela prvo mjesto. Hilton je iznimno velika, internacionalna kompanija za koju ne samo da nije čudno, već bi se i očekivalo da funkcionira kao bezličan stroj, u kojem su zaposlenici samo bezimeni zupčanici. Tajna Hiltonovog uspjeha možda se skriva upravo u poticajnoj organizacijskoj kulturi.

    avatar

    07.12.2020. (23:10)    -   -   -   -  

  • Tim SOS

    Kvalitetni međuljudski odnosi unutar organizacije ogledaju se kroz poticajnu organizacijsku kulturu. Naime, opuštena radna atmosfera, suradnja zaposlenika na svima razinama i pravodobno delegiranje zadataka nužni su za uspješno funkcioniranje kompanija. Okruženje u kojem su zaposlenici sretni, produktivni i inovativni rezultirat će većom uključenosti istih pri obavljanju radnih zadataka. Kao što ste spomenuli, Fortune 500 nam daje uvid u najbolje kompanije sa stajališta zaposlenika. Neke od kompanija koje ste istaknuli su Hilton, Cisco, Workday... i one su izvanredan primjer kompanija koje uvažavaju svoje zaposlenike, a to im iskazuju kroz razne povlastice u pogledu izražavanja vlastitog mišljenja, mogućnosti napretka i slično.

    avatar

    08.12.2020. (14:50)    -   -   -   -  

  • Tim 4K

    Popis poduzeća u kojima bi se svi htjeli pronaći jednog dana. Danas osim plaće vrlo su bitni i oni popratni faktori koje neko poduzeće nudi kao što nudi Hilton. Sve to stvara zadovoljnog i motiviranog radnika. Takav način rada trebale bi primijeniti sve kompanije kojima je stalo do svojih radnika i napretka na tržištu rada. Pozdrav od ekipe 4k&bg i ovim putem vas pozivam da komentirate članke na našem blogu.

    avatar

    09.12.2020. (11:14)    -   -   -   -  

  • Tim Laganini

    Koristan i zanimljiv blog koji nas je jako zainteresirao. U današnjem svijetu sve više dolazi do izražaja da su stvari koje zapravo motiviraju zaposlenike dobra organizacijska kultura i međuljudski odnosi te bi svaki poslodavac koji teži uspjehu trebao omogućiti svojim zaposlenicima što ugodniju radnu atmosferu kako bi bili zadovoljniji, a samim time i
    kvalitetnije obavljali svoj posao.

    avatar

    09.12.2020. (16:53)    -   -   -   -  

  • Drustveno odgovorna ekipa

    U poduzećima poput navedenih u tekstu vjerujem da bi svatko želio raditi, a nekome je to možda i posao iz snova. Kao što možemo vidjeti i zaključiti plaća je važna, ali je ključan i presudan faktor u cijeloj priči nego su tu razne druge nagrade i beneficije također jako važne i kako je sam čovjek osjeća radeći u poduzeću. Mišljenja smo da svako poduzeće treba ulagati u svoje zaposlenike jer su im oni najvrjedniji "asset".
    Društveno odgovorna ekipa

    avatar

    16.12.2020. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...