Komentari

makedopgreatagain.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Drustveno odgovorna ekipa

    Sve pohvale za tekst. Jako dobro razrađeno, definirano i objašnjeno društveno poduzetništvo i njezina svrha i cilj. Opis profila i analiza profila društvenog poduzetnika je vrlo dobar i puno se može naučiti iz toga. Samo tako nastavite.

    avatar

    10.11.2020. (22:48)    -   -   -   -  

  • DOP_grupa_Izzy

    Poučan tekst koji približava značenje društveno odgovornog poduzeća odnosno poduzetnika.Odlična ideja u zaključku za investicije kako bi se potaknulo pojednice da budu više odgovorni i kako ste se i sami istaknuli "dođe do poboljšanja drušvenih uvjeta i regeneracije društvene zajednice".

    avatar

    17.11.2020. (14:11)    -   -   -   -  

  • Tim 4K

    Pohvale za fenomenalan tekst! U ovom se članku može naučiti mnogo o sve prisutnijim i sve važnijim društvenim poduzećima, odnosno društvenim poduzetnicima. Smatramo kako bi se sve više poduzetnika trebalo okrenuti otvaranju društvenih poduzeća jer unapređenje života pojedinaca i lokalne zajednice uz vrijednosti poput transparentnosti, solidarnosti, jednakosti, poštovanja i odgovornosti uvijek trebaju biti na prvom mjestu. Također, dobar naglasak stavili ste i na to kako su ekonomski i društveno održive uloge glavne u stvaraju dodatne vrijednosti za cjelokupno društvo.

    Jedno od društvenih poduzeća kojeg smo se mi detaljnije dotakli su spomenute zadruge te vas ovim putem, ukoliko ćete uloviti vremena, pozivamo na naš blog da razmijenimo mišljenja. Dobrodošli ste!

    - Tim 4K&BG

    avatar

    18.11.2020. (15:00)    -   -   -   -  

  • ODGOVORNO DRUŠTVO

    Kroz tekst je lijepo iznesena analiza i sve je sročeno kako treba! Sve bitne informacije na jednom mjestu. U današnje vrijeme stvarno trebamo što više društveno odgovornih poduzeća s navedenim karakteristikama! Trebamo poduzetnike koji svojim postupcima, razmišljanjem i ponašanjem promiču društvene vrijednosti, a ne samo zaradu! Tim: ODGOVORNO DRUŠTVO

    avatar

    20.11.2020. (22:50)    -   -   -   -  

  • makeAdifference

    Pohvale za navedeni tekst. Poanta društvenog poduzetništva nije samo u gomilanju profita, već predanost poslu koji ima stvaran pozitivan učinak na zajednicu i društvo u cjelini. Društveni poduzetnici imaju veću želju za promjenom nego profitom, kao osnovnu razliku naspram klasičnih poduzetnika.
    Tim makeAdifference

    avatar

    24.11.2020. (10:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...