Komentari

groficinestijene.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Annabonni

  i noć se spustila na tvoja brda i cvijeće
  utihnulo je sve tihom tišinom
  samo dušom i riječima si glasna
  da nadglasaš tugu koja ipak mora proći...

  avatar

  17.07.2020. (22:39)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ispravljati krive drine sizifov posao. Gubitak vremena općenito iako možda povremeno vrijeme radi za nas, a ipak u većini slučajeva zapravo radi protiv. Sad su mi asocijacije razbacane pa nemoj zamjerit previše. Kad nađeš načina sve je jednostavnije, povremeno se ponude i sami onako ko na pladnju, do onda uživaj u stvarima koje te vesele tako je daleko jednostavnije ili bar izgleda tako.Projekcije stvarnosti se povremeno promijene, ima onih najjednostavnijih primijera tu "pucam" na ono "što se nekad činilo toliko jednostavnim sad postaje nezamislivo kompliciranim" sad radi li se o fazama ili ili konstanti...kakogod mogu se samo složiti sa tvojim zaključkom ako to mogu tako nazvat. Ljudi ipak pored svega nađu načina da nastave sa životom. Iz situacije treba izvući ono najbolje,a to i nije jednostavno. Ne mora biti otpor nešto kontraproduktivno, ovisno o situaciji može i ne mora općenito nisam od onih koji generaliziraju. Naravno ne kažem da je to kod tebe slučaj, govorim više onako općenito. Sad imam kanonadu nabacanih misli i ideja neću dalje ispisivat i ovako mi je komentar zbrda-zdola. Neka te ovo tužno raspoloženje brzinski prođe.

  avatar

  17.07.2020. (22:53)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Naravno, padamo i dižemo se i uvijek se moramo boriti. Ovo je nimfa stjenice, mislim baš smrdljivog martina. Zna nekad nešto prigristi ali više je koristan jer njegove larve tamane jajašca krumpirovih zlatica i neke druge štetnike. Biljojed je, ne dira ljude kao ona puno manja kućna. Opasnije su za bilje kupusne stjenice. I nje sa Marsa, provjerio sam.

  avatar

  17.07.2020. (23:13)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Uvijek predivna Isabel… takneš riječju i slikom do dna duše... a duše se nađu, pod kakvim god imenom ....

  avatar

  17.07.2020. (23:21)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Slike su ti, kao uvijek, prekrasne. U životu se mora uvijek gurati naprijed.

  avatar

  18.07.2020. (00:09)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Ne znam što ti se dogodilo, no pronalazim optimizam i želju za životom. Toliko si ljepote zabilježila fotoaparatom. Samu sebe uzdižeš i hrabriš. To je ratnica. Prebrodi sve.

  avatar

  18.07.2020. (00:11)    -   -   -   -  

 • 5-13

  Zadovoljština, ljepota, strast....
  Nikada nije minorna trajala makar samo trenutak.

  avatar

  18.07.2020. (05:08)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  i ti si u jednom trenu shvatila, da se samo prepuštanjem životu može preživjeti ... imaš predivan stil pisanja

  avatar

  18.07.2020. (11:01)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ''Postoji trenutak gdje se riječi troše i tišina počinje govoriti'.' Khalil Gibran

  avatar

  18.07.2020. (11:06)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Svaka tvoja riječ je spoznaja. S tugom se moramo suočiti, izazov prihvatiti i krenuti dalje, ma kako put težak i neizvjestan bio.
  Ne znam što ti se dogodilo, ali ti si hrabra i odlučna žena.
  Pozdrav ti ostavljam:))

  avatar

  18.07.2020. (17:43)    -   -   -   -  

 • U prolazu

  Nekako nam je često odgovor na izazove - borba, otpor i to je normalno. Ti si shvatila da to samo umara i da nema koristi. Nije lako Biti, kako kažeš, čini se da je lako, ali nije. Snažna si i moćna i možeš ti to draga. A fotke diiivne.

  avatar

  18.07.2020. (19:36)    -   -   -   -  

 • Taango

  Uz svu ljepotu koju si nam pružila sva zatezanja oko srca prolaze.Posebno lijepo ,ma znadeš ti ljudima uljepšati bilo dan bilo noć jer eto noć je već duboko zašla a ja te pozdravljam.Veliko ti hvala za svaki dolazak na moj blog.LP

  avatar

  19.07.2020. (00:26)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Naučila sam, da je najbolje gledati prvo na sebe...pa onda na druge...najvažniji smo mi (sami sebi) drugi če se snači i bez nas...najbolje poznamo sebe mi...drugi samo preko pisanja tu...čuvaj sebe, svoje ja, ostalo če doči samo...

  avatar

  19.07.2020. (09:51)    -   -   -   -  

 • EuM

  Gledam bubu na cvijetu, svejedno jelenka, mrava ili bubamaru, i pazim da ju ne pogazim, jer znam, letjeti je lijepo po svijetu. Gledam dizajn, miris i ljepotu, stvorenja svih što poje ih Rijeke, teku i iznova pune se vodom - da sve iznova plovi zemaljskim svodom. Pitam se tako tko zemlju drži, dal ima tko da joj snagu daje, ima li tko na zemlji tko i jednoj bubi život udahne i/ili ljepotu daje. I naka u ljepoti sve ostaje, unatoč traganjima i bolima do naše spoznaje.
  Lijepo rečeno, slikom upriličeno.
  Tpp

  avatar

  19.07.2020. (10:19)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Ne znam koji bi dio najprije komentirala.... stavovi su ti odlični, i mene puca u zadnje vrijeme takva struja... posebno u ova prva dva odjeljka, uvijek može biti bolje. ;)

  avatar

  19.07.2020. (15:19)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Riječi su ti inspiracija. :) Slike šlag na torti.

  avatar

  05.02.2021. (00:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...