Da. Kuham već godinama ,redovno je kuhano na dnevnoj bazi a sad...nekad je volje nekad malo manje ali skuham ,ponekad pojedem gablec u nekome od restorana ako moram biti vani , kao danas npr. Suho vrlo rijetko kod mene za ručak gotovo pa nikada.
03.06.2020. (19:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pa........donekle imaš pravo, ali Dražen je dobar prezenter kvalitete i pretpostavljam, da i ti to znaš.... Uostalom, nisi ni rekao svidja li ti se priloženo @NF
03.06.2020. (21:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Često se poslužim Draženovim receptima s malim izmjenama jer mi najčešće fali neki sastojak. Također mi se sviđaju "čarapini" jestivi aranžmani i sastojci, naravno, kod nas bez ,mesa i ribe nema ručka. Tvoji njoki bez krumpira su mi češće na stolu od krumpirastih, a poslužim se znanjem svih onih koji donesu nešto što nisam isprobala. Blogovske nebuloze zanemari, uvik se imamo priliku zakačit za ono lipo lipa moja:)
03.06.2020. (22:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš simpa post, hvala ti. Duh suradnje je opuštajuće ugodan. Što se jela tiče, sve su to samo ideje, uzme tko što hoće i napravi skroz po svom, stoga apsolutno bravo ti ;) P.S. Ja sam agavin kupio zabunom, ali super je.
03.06.2020. (23:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prvo i najvažnije je, da vjerujem svemu i svim vještinama tvog kulinarskog bloga..Nije ovo dakako prvo jelo koje sam po tvojoj recepturi radila, a kako nas dvoje jede, pekla sam u ovom Al pekaču jer manje posude nemam.... U svakom slučaju, zadovoljna sam zahvaljujući tebi..........
I, naravno, bit će toga još i bez " slike " .....Tnx Dražene !
PS: ovo gore nije pregoreno nego peršin suhi pa izgleda malo bezveze
03.06.2020. (23:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gle, u nedjelju u Zagrebu nas četvero blogera pijemo kavicu i kujemo planove za bolju budućnost...ako to nije blogerska suradnja, onda ne znam što jest :)))
04.06.2020. (00:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Neka @KUPUS ne misli, da se rodija u Woku
03.06.2020. (15:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Itekako je bilo primjera dobre blogerske suradnje, ali nije
popularno govoriti o dobrom...
03.06.2020. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
j......zaboravila sam na knjigu.....sorry...........uvijek mi se vraćaju lošija sjećanja od dobrih
03.06.2020. (16:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da, to je blogerska suradnja... pizza ala Dražen i varijacija AnnaBoni... :)
03.06.2020. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Ma di je to pisalo?...
I ko je ispa najnesimpatičniji?... Ti sigurno nisi! !!!!!
To biće pisali mrzitelji lika, djela i svega i svakoga!
03.06.2020. (16:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
a......eeeee............@diablo..........eeeeeeeeeeeee
@dijana............. trudim se, priučena svemu.....tnx
03.06.2020. (17:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jeka
Prezentacija skoro blizu nenadmašne torte koju si jednom prilikom stavila i nasmijala mi dan :D
Kruh je stabilan:)
03.06.2020. (17:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Vrlo, @Jeka........bez glutena......a Draženov recept mi je baš po guštu.......Kuhaš li što ?
03.06.2020. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
meni ovo izgleda ko pica
03.06.2020. (18:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
I ja sam pomislila da je pizza...,a kruh je savrsen!
03.06.2020. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
@kupusu........sad sam pogledala wok na Nova tv i sitila se tebe.......krokodilsko meso čoviče........
Šuška........nije, to je složenac
03.06.2020. (18:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
e, zaju ti oni stavit svašta u wok, i pase čak!
03.06.2020. (18:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jeka
Da. Kuham već godinama ,redovno je kuhano na dnevnoj bazi a sad...nekad je volje nekad malo manje ali skuham ,ponekad pojedem gablec u nekome od restorana ako moram biti vani , kao danas npr. Suho vrlo rijetko kod mene za ručak gotovo pa nikada.
03.06.2020. (19:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jeka
A i zagori uz blog hahahaah ali onih par tortica je bilo također pod nazivnikom "još nabacam dekoraciju ":)))
03.06.2020. (19:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
nevezano za uspjele kulinarske delicije, ovo je ujedno i destigmatizacija blogerskog "emajliranja" etiketiranog kao najčešćeg povoda blogodramicama
03.06.2020. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Jeka.......ma prava si ti cura, nema priigovora
Goldy.....nikad neće nestati - to je žalosna istina......a Dražen je savršeni majstor iz hobbya.....tnx
03.06.2020. (19:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
Post je dobar, a naravno da mi s tvojim blog društvom ne pada na pamet, sad već ni čitati se , a kamoli komentirati
03.06.2020. (21:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Pa........donekle imaš pravo, ali Dražen je dobar prezenter kvalitete i pretpostavljam, da i ti to znaš....
Uostalom, nisi ni rekao svidja li ti se priloženo @NF
03.06.2020. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Često se poslužim Draženovim receptima s malim izmjenama jer
mi najčešće fali neki sastojak. Također mi se sviđaju "čarapini"
jestivi aranžmani i sastojci, naravno, kod nas bez ,mesa i ribe
nema ručka. Tvoji njoki bez krumpira su mi češće na stolu od
krumpirastih, a poslužim se znanjem svih onih koji donesu nešto
što nisam isprobala. Blogovske nebuloze zanemari, uvik se imamo
priliku zakačit za ono lipo lipa moja:)
03.06.2020. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
rekla sam ti jučer : tvoje riči su garancija meni........@garantirana ženo
03.06.2020. (22:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
minus40kg
Baš simpa post, hvala ti. Duh suradnje je opuštajuće ugodan.
Što se jela tiče, sve su to samo ideje, uzme tko što hoće
i napravi skroz po svom, stoga apsolutno bravo ti ;)
P.S. Ja sam agavin kupio zabunom, ali super je.
03.06.2020. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Konačno ti, kao šećer na kraju...........
Prvo i najvažnije je, da vjerujem svemu i svim vještinama tvog kulinarskog bloga..Nije ovo dakako prvo jelo koje sam po tvojoj recepturi radila, a kako nas dvoje jede, pekla sam u ovom Al pekaču jer manje posude nemam....
U svakom slučaju, zadovoljna sam zahvaljujući tebi..........
I, naravno, bit će toga još i bez " slike " .....Tnx Dražene !
PS: ovo gore nije pregoreno nego peršin suhi pa izgleda malo bezveze
03.06.2020. (23:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Gle, u nedjelju u Zagrebu nas četvero blogera pijemo kavicu i kujemo planove za bolju budućnost...ako to nije blogerska suradnja, onda ne znam što jest :)))
04.06.2020. (00:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
P.S. Odlični su ti domaći uradci, jaaako sam gladna, a doma imam samo neku zamjenu za Nutellu :)
04.06.2020. (00:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
MayDayi ...........popij malo Jane kao ja i hodi spat! BN---LN
04.06.2020. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...