Komentari

sub-dom-zivot.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Subica Lee

  ;)

  avatar

  06.10.2019. (12:07)    -   -   -   -  

 • WORLD OF A DREAMCATCHER

  Svaka čast, zanimljivo, doista...iako se na prvu čini kao izmišljotina za čitatelje jer danas sex sve prodaje i svi vole dobar pornić bilo jeftin ili ne, nekako čitajući unazad blogove dolazim do feelinga da stvarno pišeš kako jest...sa druge strane zanimljivo je da toliko detaljno dijeliš intimu iz svoja četiri zida...
  Vidim pronašla si "svog čovjeka"-ponekad mislim da kad imaš takve želje da nije baš jednostavno naći identičnu osobu kojoj to neće biti 2 much...btw jedino nisam shvatila je li on trenutno u poziciji FF-a ili ti je momak? A drugo pitanje očekuješ li vezu, ako to još nije-bi li volila?

  avatar

  06.10.2019. (19:14)    -   -   -   -  

 • Subica Lee

  @WORLD OF A DREAMCATCHER: prije svega hvala na citanju i tako opsirnom komentaru. Naravno, vec je bio komentar da je sve ovo fikcija ali ljudi ne znaju da ja zapravo za fikciju nisam nadarena, inace pisem samo poeziju.. Tako da ovakvo nesto stvarno ne bih mogla izmisliti.
  Opcenito, jako sam otvorena uma po pitanju sexa i kod mene nema tabua, kao ni kod Edwarda, a blog se pise u dogovoru s njim.
  Primijetila sam vec da u prici fali i neka druga dimenzija naseg odnosa koja ce objasniti sto znacimo jedno drugome.. Ali radim na tome u daljnjim nastavcima.
  Nikad mi nije bio FF, vec od prvog intimnog susreta desila se ljubav, a danas smo zaruceni. :)

  avatar

  07.10.2019. (10:37)    -   -   -   -  

 • WORLD OF A DREAMCATCHER

  Aaaa diiiivno :) nekako sam između redaka dobila dojam da je FF...mislim blog je super, kažem jako mi je zanimljivo čitati toliko otvoreno napisanu temu....većini je to još uvijek ogroman tabu :( popravljaš mi prosjek ovime-da ne mislim da sam luda :)))) nikad mi ta tema nije bila tabu, a i nekako po ovome što pišeš imamo sličnosti u tim željama

  avatar

  07.10.2019. (11:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...