Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Anaboni

  nemaš pojma koliko su tablice bitne !

  ZG, ST ili BG sve češće, izvan svojih gradova su meta ne samo divljeg ponašanja, nego čak i izrazite mržnje........

  Nema kočnici ni promišljanja : mome bratu na benzinskoj crpki blizu Trogira pri naplati djelatnik je pogledao prezime ( vrlo često i prepoznatljivo u Trogirskom kraju ) i rekao.........."a tako, lipo bogami, naš čovik a Zagrebačke tablice......nemoj mi reć da si Dinamovac "........Dalje neću

  avatar

  19.05.2019. (09:47)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Ne kažnjavat domaće i poznate a biti strog sa "strancima" znak je slabosti prava u našoj državi.
  U Drnišu ispred Gradske kavane automobili se parkiraju na rubu kolnika, a radi se o strmoj ulici, oštrtoj krivini i punoj crti, tako da je teško ne prekršit propise. A sigurna sam da se radi i o dobrom "podmazivanju" nadležnih.

  avatar

  19.05.2019. (10:39)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ annči, da, svašta ima. ne bi me čudilo da im je upala u oči splitska registracija. pa mogle su je snimiti i iz daljega i odlučiti naučiti pameti. kad ja vidim registraciju, koja nije zagrebačka, obično pohrlim pomoći. svjesna sam koliko je zagreb težak za snalaženje ljudima koji su došli s mora. u primorskim gradovima more je orjentir, a toga u zg nema pa je ljudima teško orijentirati se. a ove bi odmah napale. to zacijelo ni nisu rođene purgerice, jer one nemaju u riječniku majku krvavu, već isključivo ljubimrukemilostiva. prave purgerice bi prišle prozoru i rekle nešto tipa: "zakaj ste tu stala gospodična? ne smete se tak parkirati!"
  a ta dogodovština tvog brata zbilja je za zamisliti se. ma grozno do čega je došlo.

  avatar

  19.05.2019. (10:41)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  lion queen, kako je lijepo izvrtati teze, tj. žrtve nečijeg nasilja i bahatosti pokušati prikazati kao "bahate nasilnike"... a pitam se zbog čega?

  avatar

  19.05.2019. (15:54)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Ak je to o onoj pevaljki, ne znam joj ime, i onom videu, ako dobro vidim, to je u Varšavskoj, nasuprot, pa koji metar naprijed od Sove.
  Zakaj je to bitno reći?

  Zato što je bandoglavi genijalac po gradu -pa tako i na ovom mjestu gdje je prvo škola stranih jezika Sova, a odmah potom i osnovnjak (J.J.Štrosmajera)- postavio gomilu stupića, leežećih policajaca , ultrapovišenih nogostupa, tako da kad dođeš po dijete NEMAŠ MAJCI GDJE stati , ako želiš i sekundu pričekati.
  namjerno se sve ogradilo kaj se moglo, baš kao prava pljuska roditeljima. Možeš tražiti parkirno mjesto koje plaćaš, ali NE MOŽEŠ minutu BAŠ NIGDJE u toj zoni stati na sekundu.

  Mjesto na koje je pevaljka pristala je JEDINO preostalo (i vrlo nespretno) mjesto, i vrlo je vjerojatno tamo stala jer je morala, i zaista, (a znam jer tamo sama često pristanem koju minutu prije završetka engleskog, pa dovikujem pješaccima koji zbog mene moraju proći dva metra po cesti 'oprostite!') to je vrlo nezgodno za pješake.
  (zato, dakle i dovikujem)
  A sad, tko je bio agresivniji, teško je reći, ali sam svjedokom bahatog ponašanja pješaka po centru apsolutno prečesto i agresiji vozača uopće.
  Jučer je na Svačićevom jedna gospođa stala u prometnoj traci, a onda u drugoj šetkala zbunjeno gore-dolje, ja sam se približavala i kratko trubnula da ju osvijestim da pristižem, i skoro skroz sam stala,da se stigne maknuti, potpuno mirno od moje strane, i bez ikakvih primisli.
  Uto iz tog auta koji stoji iskače agresivni muškarac, čelav k tome (zato sad i ovo pišem...) i derući se KAE KAE pokušava skočiti meni na auto, da se obračuna jer sam trubnula. Budući da sam bila spora, on bi to i uspio, da ga gospođa nije stigla zgrabiti za majci i povući, uz očajnu molbu na njenoj faci i 'smiri se, smiri se'.

  Suludo.

  avatar

  19.05.2019. (16:40)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Zanimljivosti o kojima pojma nemam. U mom seoskom kvartu nema problema. Nitko nikome ništa ne psuje, ali jako, baš jako se ljutim na pješake koji se šeću po pješačkom pa mi se zgasi semafor i to dva puta jer pristojno čekam da prođu, a ljutim se i na te nabildane koji pljunu na red i stanu ispred svih koji uredno u koloni čekaju jer oni moraju prvi kroz križanje, i tako ljutim se na bicikliste koji ruše pješake (osobo iskusila i još se noga oporavlja). Uglavnom vidim da je najbolje nikamo iz kuće, a to baš i nije moguće. Pozdrav tebi.

  avatar

  19.05.2019. (17:54)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Ne znam o čemu se radi...
  Puno je agresije medju nama, i kao da to nije dovoljno još se izmišljaju priče...
  Nikad nisam htela priznati neke očite stvari misleći da će one nestati ako kao noj zabijem glavu u pesak :))

  avatar

  19.05.2019. (20:42)    -   -   -   -  

 • Big Blue

  I ja sam se malo izgubila, nisam uspjela uhvatiti što je točno bilo, ali... općenito imam dojam da je među mnogim je ljudima, rekla bih, nekako sve manje strpljenja, tolerancije, poštovanja prema drugima, sluha i razumijevanja za drugog čovjeka. Neka epidemija?

  avatar

  19.05.2019. (21:43)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Danas je ,na žalost, sve ono što nebi trebalo biti, jako važno. Pa tako i tablice. Sve manje imamo razumijevanja i strpljenja.
  Pozdrav:))

  avatar

  19.05.2019. (23:05)    -   -   -   -  

 • jelen

  Vrag će ga znati što je to i kako... Najbolje je opisala situaciju u svome komentaru @Lilianke. Ja srećom nisam često u Zagrebu.
  "U Zagrebu svaki peti do sedmi automobil preko 100 000 eura", procjena moga frenda i bivšeg kolege koji se kuži u automobile i vozi Zagrebom često,...
  Kužim i ja dvije tri stvarce, ali prošle jeseni u Irskoj nisam primjetio takvu učestalost...
  Vrag će ga znati zaista... što je i kako je.

  avatar

  19.05.2019. (23:13)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  Svi smo, ko manje ko više, ne samo u prometu..
  postali agresivni ... bešćutni, niko o nikome ne vodi računa!.
  Pristojnost i ljudski odnosi su na nuli!... Sve je u nikoj stvari! :(((

  avatar

  20.05.2019. (23:49)    -   -   -   -  

 • White Lilith

  samo sam te došla pozdraviti lavice čovjekice i iako sam pročitala post ne želim trošiti svoju energiju i vrijeme na njihova prepucavanja (nešto mi iz naslova našeg žutog tiska zvuči poznato), bilo bi lijepo da u tom našem neprofesionalnom žutilu bar tu i tamo osvane po koji dobar i lijep životni primjer...
  tebi ljubac i hug, big hug

  avatar

  21.05.2019. (07:52)    -   -   -   -  

 • andriano

  nisam tu dugo bio, uvijek me tu napadnu kad dođem...ne znam razlog...

  avatar

  26.05.2019. (18:40)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ja na Lidiju ne bi vikal.....::))))

  avatar

  27.05.2019. (20:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...