Komentari

anarchangelpanslavenski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Resident Evil

    https://youtu.be/mFD2xv7UbZw

    Nastavak onog epskog sna od neki dan... ipak sam odlučio razdijeliti ga na tri komada. Treći i posljednji nastavak stiže, bez brige.
    Iako... snovi zapravo nikad ne završavaju, baš kao ni noćne more. Zar ne?

    avatar

    30.04.2019. (12:17)    -   -   -   -  

  • iris

    ovo mi je jako dobro. svojevremenno je strah od tame učinio svoje.
    ali, doprinos oca bi koristio, međutim ako je on uzrok , a vjerojatnost postoji, teško je otjerati tu tamu, i pored zapaljenog svjetla.

    avatar

    03.05.2019. (11:23)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Sve curice trebaju taticu... i sve curice vole tamu, ma koliko mi svjetala upalili o tome. I unatoč tome koliko zastrašujuć mrak može biti, svjetlost može biti strašnija.
    Karikirano banalnim primjerom: priče kazuju kako su bića poput čudovišta ili demona najčešće podložna ljudskoj volji, dakle imaju ljudskog gospodara kojemu služe, naravno onome tko zna način i posjeduje snagu da ih kontrolira, dok je s bogovima drugačiji slučaj, bogovi su svemoćni, osvetoljubivi, sa bogovima rasprave nema i ljudi su tek sluge njihovoj milosti i nemilosti.

    avatar

    04.05.2019. (07:30)    -   -   -   -  

  • iris

    istina, iako nikad nisam osjetila stvarnu snagu mraka, nekako potpuno razumijem što želiš reći.
    kako bi bilo fantastično prepoznati na vrijeme sve to, bi li i dalje ostali u kaljuži, ili bi pak pronašli proces uživanja koji ne prestaje,
    mrak privlači jer je nepoznanica, ali i zato što daje privid odmora od dana, a valjda i zbog okrijepe sna. ali mračni događaji koji potiču na strah već davno nisu moj izbor.
    oprosti, malo sam se raspisala. nije da nužno očekujem bilo kakav odgovor, ali valjda me na to potiču tekstovi, koji btw meni djeluju kao vantjelesna iskustva
    ili mi je sve poznato iz prijašnjeg života..:)

    avatar

    04.05.2019. (11:10)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    U redu je malo se plašiti, iako provesti baš sve noći života u strahu... hmmm... ali svakome njegovo, valjda. Svatko zna za sebe, kažu.
    No život je samo jedan, postoje eventualno prošle razine svijesti.
    Laku noć ti želim. Lijepo od tebe što čitaš čak i ove dugačke.

    avatar

    07.05.2019. (06:49)    -   -   -   -  

  • iris

    :) čitam ono što mi je u momentu blisko. a lijepo mi je i dobiti odgovor iz prve ruke, znači samog autora. u potpunosti se slažem.
    više me ne zadovoljavaju nikakve definicije. više me ne zanima ništa osim gole emocije. čini mi se kako ju ti vrlo jednostavno daješ, i unatoč svom neosporivom talentu pisca, nisi zbog toga neka napuhana
    persona puna savjeta. a sada mi se upravo takav svijet .čini blizak.
    pa da i vidim nešto što možda i nisi htio naglasiti lijepo je čuti da razumiješ i tu " verziju " sebe. više ne volim čitati ni sebe a kamoli druge, ali valjda ima neki razlog zbog kojeg zalutam, a da nije samo banalno podizanje prašine i skupljanje glasova.
    laku noć i tebi..

    avatar

    08.05.2019. (18:49)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Ma zajebi autora! Taj em što nema kontrolu nad samim sobom, nema ni kontrole nad ovim riječima što naočigled od njega bježe.
    Kreator je samo seronja koji ne zaslužuje većinu ove riječi, ili ovu dušu ili ovaj život kojim je nagrađen (ili nagrđen) !

    Nije sakupljanje glasova i prašine, ali svi mi danas govorimo tim nariječjem... nariječjem prašine.

    Zbogom... ako razumiješ što jedan mineral želi da kaže.

    avatar

    12.05.2019. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...