Komentari

meznaric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Mežnarić

  .

  avatar

  18.04.2019. (03:29)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  lijepo je to od tebe : ni na što ga ne prisiljavaš, ali ga svugdje ima........No dobro: imaš sreću s djetetom bez opiranja, polivalentnim koji je, za pravo reć'- uz takvog oca sretno dijete

  avatar

  18.04.2019. (16:21)    -   -   -   -  

 • Mežnarić

  @AnnaBoni... U pravi si, njegova polivalentnost sreća je za obojicu. I svakako se nadam da je sretan uz oca, barem tisućinku onoga koliko je otac sretan s njim.

  avatar

  18.04.2019. (17:17)    -   -   -   -  

 • blablalica

  Tata... bravo!

  avatar

  19.04.2019. (09:33)    -   -   -   -  

 • Maybe baby...

  e tako je..dok sam bila mala i luda a mislila da sam najpametnija znala je moja sad već pokojna baka reći:" mala bila sam ja na tvome, ali doći ćeš i ti na moje...sjetit ćeš se ti bake i šta ti je pričala jednoga dana kad me nebude...".. i istina dolazim na njeno i sjetim je se svako malo...jer sve je bila u pravu...tako to ide s godinama....

  avatar

  19.04.2019. (15:33)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Lijepo je cuti da roditelji nađu vremena za svoju djecu. Mnogi misle ako im daju sve da i imaju sve, a djeca tumaraju stranputicom uskracena za sigurnost toplog doma. Kad su moji bili manji redovnom sam se konzultirala sa psihologom da ne bih gdje pogrijesila, zasto..eto zato sto je mene žandar mama mlatila kao kravu u kupusu. Nedaj boze ne reci hvala, molim, nedaj boze probati stikle njene prijateljice,..skinuti mašnu s kose, nedaj boze je ne poslusati, vise su mi bile modre noge od sibe i kuhace, platila sam...ali...nisam se dala baš dala,i kao odrasla otisla od kuce...da je onda postojao hrabri telefon moja bi mama i danas gulila krumpire u bajbukani. Isto sam "ispala" dobra. Zato sam se trudila sa djecom puno razgovararam, dozvoljavam ali i ponekad uskracujem. Razgovorom se sve rjesava...Svakako trebaju djeca osjetiti da je tu netko zbog koga ce razmisliti da li da nesto naprave ili ne. To je hebeno vaganje ali se isplati.e o ja iz svog iskustva. Pozdrav dobrom tati.

  avatar

  19.04.2019. (23:59)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  U redu je imati pitanja, ona nam pomažu da odgovori mogu biti različiti. Dvanaest godina i tu prestaje kućni odgoj, postoje usmjeravanja ali nikako ne tvrdom glavom.
  I molim te poštuj njegovu intimu, to zna udaljiti i stvoriti zid, onoliko koliko te pita toliko pričaj.

  avatar

  22.04.2019. (18:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...