Komentari

anarchangelpanslavenski.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Resident Evil

    https://youtu.be/DIxAa0shpx0

    avatar

    16.04.2019. (08:15)    -   -   -   -  

  • jeka

    Tvoja poezija je super !
    Živopisna i prepuna sličica. Dobar si pjesnik. Pravi.

    avatar

    16.04.2019. (14:00)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Eh, zaboravila si još samo broj telefona napisat'.

    avatar

    16.04.2019. (18:42)    -   -   -   -  

  • jeka

    A ne ne...nisi moj tip ,ali pjesme su ti mrak:))))

    avatar

    17.04.2019. (09:38)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Ajmee... ovoliko glumatanja vrhunaca nisam vidio još od osnovne škole, kad sam češće gledal porniće.

    Ječanje ili jecanje, uopće nije upitno.

    Za ubuduće: ne interesiraju me iscenirane pohvalnice anonimne navlakuše, znam sasvim dobro sam procijeniti ako je nekaj dobro ili loše.

    Uostalom, ovo ionako činim samo i isključivo radi sebe, a nipošto radi onih kaj očito nemaju ništa pametno ili kul za reć'. A sad odi vrti dupencetom negdje drugdje, ako nije problem. To je ionako očito jedna od tvojih rijetkih vrlina.

    avatar

    17.04.2019. (12:11)    -   -   -   -  

  • jeka

    ;) aj bok

    avatar

    17.04.2019. (13:34)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Činjenica je da ja stojim iza ovih riječi, ne samo imenom i prezimenom i stasom, pa čak i glasom, već svim svojim srcem i dušom. Dakle, značenje i težina mojih riječi neusporediva je sa komentarima nekoga tko nema hrabrosti ili obraza da zaista stane likom iza svog djela ili riječi.
    I nema isprike, "dame i gospodo", jer anonimnost na internetu davno je prošla stvar, da ne kažem zastarjela. Ako vi u startu pokažete nedostatak hrabrosti da stanete iza svojih riječi, tad su vaše riječi u otpočetka osuđene da zvuče lažno, da ne velim kao topla voda.
    Čast iznimkama ili onim rijetkima koji zaista imaju dobar razlog da ostanu anonimni.

    Dobar primjer toga koliko zapravo niste vrijedni spomena je baš moj bivši blog i knjižica koja je iz toga proizašla. Naime, blog je imao preko 15 000 klikova u godinu dana, ako se ne varam, a i ponešto komentara. Od tih 15 000 klikera, na promociju knjige udostojilo se pojaviti svega četiri ili pet blogera!

    Na stranu sad to koliko je ta knjiga bila kvalitetna ili ne, jer ni ja sam nisam bio previše zagrijan, a ni voljan izlaziti sa tim u javnost, barem ne na taj način. Dapače i mene je to uhvatilo nespremnog, a učinio sam to najviše zato što su me kolege blogeri nagovorili, ili da kažem navukli na to.
    Dakle, ponavljam: ne govorim o značaju ili kvaliteti mog pisanja, jer to je ionako subjektivna stvar, već govorim o beznačajnosti podrške u obliku velikih riječi hvale nekih tamo anonimusa.
    Što se mene tiče, slobodno ih zadržite za sebe.
    Ako vam je tako lakše, ja ionako ne čitam blogove, a pogotovo ne vaše.

    avatar

    17.04.2019. (14:54)    -   -   -   -  

  • jeka

    Ja sam ti pohvalila poeziju zato što mi se sviđa. Čitala sam tvoje pjesme a ne tebe. Čak nisam ni gledala sastrane gdje si me uputio kada sam te iz zafrkancije fizički opisala i slučajno bila vrlo blizu.
    Na sve si me prepun predrasuda pokušao uvrijediti,što naravno nisi .
    Ako nisam rječita ili ne pišem kvalitetne ,smislene,hvalevrijedne tekstove ne znači da moji komentari nisu istiniti.
    Nisam te došla ni žicati da navratiš na moj blog. Jednostavno sam napisala što mislim o tvojoj poeziji. Mislila sam da zato služi rubrika komentari.
    Još bih razumjela prozivanje zbog anonimnosti da sam te došla hračkati .
    Da. Moj prvi blog otvoren je 2006 .
    Volim ljude i ljubazna sam i van bloga.
    Neke komentiram zbog njih a neke zbog njihovih tekstova.
    Hvala ti na lijepim riječima.

    avatar

    17.04.2019. (16:00)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Startala si me onak kak si me startala, znači prvo fizički i prvo mene. Ima tam crno na bijelo. Zatim si sasvim krivo protumačila moj ironičan komentare na tvoje hvalospjeve, te mi pokušala spustiti djetinjastom kvazi izjavom kako nisam tvoj tip. Kužim još da nisi shvatila ironiju u komentaru o davanju broja, jer općepoznato je da žene ne kuže ironiju, ali rekcija ti bila suvišna, ako ništa zato jer je pokazala kako razmišljaš, a samim time i kakva si osoba. Kad si već to s brojem shvatila tako prepotentno ozbiljno, nisi ni pomislila recimo na običnu frendovsku kavu među kolegama blogerima u kojoj bi mogla naučiti nekaj više o samim pjesmama ili npr. ritualima koje imam kad pišem i slično. Umjesto toga, ti si odmah to shvatila kao što, poziv na jebačinu? Mdaj mojne me... pa nisam tako očajan, a ni balav, pa da žmirećki uletim u prvo što zatrepće okicama!
    Sinoć sam ševio nakon pola boce viskija kao zvijer i to u sve rupe, hvala na pitanju! Nakon toga sam napisao PJESMU ŽIVOTA.

    Pile, pametnome i iskusnome dosta da mu bude očito kaj si ti: jedna od onih, blago rečeno, koja uopće nema tip! A ovakvog tipa poput mene nisi još srela... sreća tvoja- moram dodati.

    Stvarno, ovoliko fejkanja ne vidjeh ni u najsilikonskijim pornjacima! Di je sad kad mi najviše treba onaj smajli ke se hvata za čelo...

    avatar

    17.04.2019. (18:59)    -   -   -   -  

  • jeka

    Nejdem na blogerske kave jer odmah završe brakom pa ti se zahvaljujem na pozivu ,odblogala sam svoje na kavama i jedan pjesnik mi je dosta i lud i bračan.
    Svakako ću navratiti na promociju knjige ukoliko se još jednom budeš ulovio u blogersku zamku i prepustio toj pustolovini. I pet ljudi je nešto obzirom da na promocijama poezije kolege dolaze kolegama a poezija je odavno mrtvo slovo na papiru.
    Rupe tražim samo u zakonu .
    Sad mi se još više sviđaju tvoje pjesme ali neću te smetati ubuduće.
    Ostavljam te iskrenim komentatorima i komentatoricama.
    Ti ces vec procijeniti tko je podoban čitati i komentirati a tko je silikonska naplavina .
    :)

    avatar

    17.04.2019. (19:26)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Ček malo, koji k ti još radiš ovdje? A kae bilo s onim "ajde bok"!?
    Čuj, već iz prvog tvog komentara meni bijaše donekle jasno da me poznaješ i zajebaješ.

    Dakle, što mi to zapravo radimo ovdje? Nekakvu dramu za publiku, za morone? Ili dramatiziramo morone koji rade dramu za morone? Ili je ovo samo još jedna tipično ženska spika: blablabla ali zapravo ne znam više ni sama kaj želim i kaj pričam, al' ne dam ti za pravo, samo zato jer si muškarac!?

    E svaka čast tvom mužu, znam kak' mu je, barem otprilike. Svaka mu čast također jer ti dvojicu ne zaslužuješ, a pogotovo ne dvojicu odjednom. Iako je to baš ono što ti (misliš da) želiš.
    Trojicu, zapravo, s tim da je mužić onaj treći kotačić, onaj što promatra.

    Čuj, da si ne umisliš, jerbo nisi vrijedna spomena i upravo bivaš iskorištena kao primjer (za) ostalima, ali zadnja riječ ovdje, u mom svijetu, jest moja. U mom osobnom paklu. hr, ja sam administrator.

    Tko se zadnji smije, najslađe se smije... a đavo je taj koji se trenutno smije najslađe.

    Kasniš, curice, kasni ti... svjetlosnim godinama iza mene. A ti ječi ili jecaj, svejedno je.

    avatar

    17.04.2019. (20:33)    -   -   -   -  

  • Resident Evil

    Mužiću, javi mi se i dat ću ti ja pesicu pristojniju, ponizniju i bolje dresiranu od ove tvoje. Podjelit ću je sa tobom, samo zato jer suosjećam s burazom. Jer mi pravi muškarci itekako dobro znamo da neke nisu vrijedne spomena, već samo za jebanje.
    Žali bože bačene sperme.

    avatar

    17.04.2019. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...