Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • TEATRALNI

  Sretno u odvikavanju od pušenja. Ja sam imao povremene apstinencije i nije mi toliko falio nikotin koliko sam koncept pušenja. Znam kako je to zapalio bi, a istovremeno imaš želju ( ili potebu) odviknuti se od toga. Samo ću ti reći sretno, nemogu ti dati neki konkretan svajet jer sam se konstantno vraćao pušenju ništa na duge staze.

  avatar

  07.04.2019. (21:32)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ Lucid-Theatral da i kod mene se slično javlja, koncept pušenja, mada i pomalo taj nikotin mi fali, ali druge mi nema, već pokušati se odviknuti ili barem smanjiti što više to pušenje...

  avatar

  07.04.2019. (21:38)    -   -   -   -  

 • teuta

  Ako treba ja ću ti stalno dolaziti na blog i davati ti podršku u vezi prestanka pušenja.
  Znam kako se sada osjećaš ali sve će to SIGURNO proći, vjeruj mi! Fali ti nikotin ali i navika držanja nečeg među prstima jer pušenje je kao poseban ritual.
  Ali ti si jaći od toga, možeš to, vidjet ćeš samo se odupri i uvijek pomisli što ti radi ta cigareta kad je popušiš. Ubrzo ćeš se na sve priviknuti.
  Hvala što si nam se pokazao na slici a nemoj govoriti za sebe da si ružan jer to nije istina. Ti si pokazao svoju ljepotu duše kroz svoje postove. Osim toga i na slici izgledaš lijepo i simpatično.

  Laka ti noć i lijepo sanjaj.

  avatar

  07.04.2019. (22:55)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  Poštovanje, dobra večer.
  Evo i nekoliko rečenica od mene, ja sam u nekim srednjim godinama i u životu sam zapalila nekoliko cigareta, nije baš da mogu nekome solit pamet oko toga. Žao mi je zbog financijske krize koju imaš ali stvarno cigarete su skupe i nepotrebno je o tome govoriti. Znam mnoge koji su rekli da će prestati radi skupoće ali nisu. Nisu jer ih nije glad pritisla. Znam ženu koja sebi kupi cigarete a djetetu ne bi lizalicu.
  Mislim da ne treba misliti na cigarete kao na nešto što trebaš već ih trebaš mrziti. Kao neprijatelja. Nemoj posustati jer kad te prođe kriza vjerujem da ćeš se bolje osjećati. Ja to ne tvrdim jer nisam pušač, a ljudi oko mene jesu, cigarete su im prije kruha i to me ljuti, jer stalno prigovaraju kako je kruh i sve skupo ali cigare i dalje kupuju..

  avatar

  07.04.2019. (23:11)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Bacaj sve nezdravo i okreni se čuvanju zdravlja jedine
  osobe koja će cijeli tvoj život biti s tobom,, a to si ti.
  Fotografija bi mogla biti tvoj vrlo poticajni hobi.

  avatar

  08.04.2019. (06:38)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Teško se riješiti bilo koje ovisnosti ali moramo dokazati sebi kako smo jači od svake. Kod nikotinske krize koja traje samo par minuta ali se ponavlja tokom dana dobro je otići u šetnju, planinariti, raditi u vrtu..., izbjegavati prostorije gdje se puši, grickati mrkvu, celer i sl. ili neko kiselo voće, piti više čaja umjesto crne kave, uzeti žvakaću sa okusom mente, a pronaći ćeš za sebe još toga. I ne pretjerivati s bombonima.

  avatar

  09.04.2019. (21:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...