Komentari

tomajuda.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • toma juda

  Teško je kad na vrhu stranke imaš ljude koji ne shvaćaju svoj kapacitet političkog djelovanja. Žalosno, ali tu nema pomoći. Zbog svog inata, odlučili su uništiti SDP. Valjda će s tom činjenicom moći živjeti.

  avatar

  25.02.2019. (20:14)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  HDZ ima svoje čvrsto leno od 25-30% birača bez obzira da li je nositelj lista Plenković ili Žarulja (barem od 100W kako bi puku osvijetlila put u ljepšu i bolju budućnost Nacije) i na (ne)postignute rezultate. Najbolje to potvrđuju same ankete. 30% anketiranih glasuju za HDZ, a istovremeno 70% njih tvrdi da država ide u krivom smjeru.

  Cilj HDZ-a je da tih 70 % razmrvi. Kako ne mogu računati na veći postotak, potrebno je rasturiti SDP. A najbolji način da se to postigne je starim rimskim principom: "Divide et impera".

  Zato je cilj HDZ-a, sve pod krinkom demokracije, da se glasačko tijelo koje ne glasa za njih podijeli u niz malih strančica koje svoje članstvo crpe većinom iz redova nezadovoljnika SDP-om i onih koji do sada nisu znali za koga glasati pa u tim patuljcima vide Novu ljevicu. Kaj god.

  avatar

  27.02.2019. (18:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...