Komentari

metric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • dejmon

  Valja se ponekad odljepiti od dnevnog...čitajući...i gledajući...misleći...i onda popiješ hladno pivo uz tv i Ljubav je na selu...

  avatar

  12.02.2019. (22:19)    -   -   -   -  

 • teuta

  Zamislia sam se ozbiljno nad tvojim postom, nekako su mi došle turobne misli a onda kad sam pročitala tvoj komentar iznad, slatko sam se nasmijala i svo crnilo je nestalo.

  Što te potiče na takva razmišljanja? Što pri tome osjećaš? Kako crtaš tada ono što u mislima spremaš za napisat? Baš sam radoznala jel'da?
  LP prijatelju.

  avatar

  12.02.2019. (23:04)    -   -   -   -  

 • EuM

  Da, nepokorena istina odasvud prijeti, nosi talog sa dna, nakupine neprovarene prošlosti. Dokle živote, a moji koraci posustaju. Nosi me samo inercija a ja grcam za sobom, misleći da sam osvojio tron koji me tješi u samom sebi, ali ne potvrđuje ništa. U biti sam sam, hodim za sobom jer je ono za drugima kao opasno. Neki drugi koji su požurili prije mene, vidm, čitam njihova imena, ponekom i titule. Ma koje titule, to ne ide tamo... kapetan koji je obišao sva mora sad je tu. Radi nas, izgleda, čeka nas... O Bože. kada će taj dan, da moja tuga prestane, da moj nestanak nastane... ima li nekoga tamo... (Ulio sam pivo u čašu - živio umjetniče) EuM

  avatar

  13.02.2019. (08:11)    -   -   -   -  

 • Unusual suspect

  Što bi se dogodilo da ne popijemo to pivo na kraju dana? Poslovični mozak na pašu treba da amortizira ovo bivanje odljepljenim od dnevnog. Jao si ga onima koje pivo potiče na još više misli!

  LP!

  avatar

  13.02.2019. (09:44)    -   -   -   -  

 • EuM

  I ne znan je li stvarnost gori ili je stvarnost odraz u moru, Ili živimo oboje. Kada ti najbolji osvrt ostane bez riječi, bez odjeka, baz sebe samog, kada ostaneš prazan, a najviše onda kada se opraštaš od prijatelja koji to nije bio...kada su se naši putevi razišli, zanavek!

  avatar

  17.02.2019. (17:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...