Komentari

metric.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • Dnevnik toka misli

  Sviđa mi se tvoj blog, u crtežima se osjeti taman dovoljna količina lakoće i nemara, po kojoj se razlikuju umjetnici od drugih. Pratim te redovito. :)

  avatar

  01.02.2019. (10:18)    -   -   -   -  

 • Šušunjara

  Nažalost, i ja sam se povukla ispod svog kišobrana samoće. Drago mi je da tebe pratim, jer ovdje nađem svoju dnevnu dozu poezije i umjetnosti.

  avatar

  01.02.2019. (10:48)    -   -   -   -  

 • EuM

  Umjetnik je budna oka
  i zna da svaki dan
  njemu je darovan
  otvoren je suncu neba
  bonaci mora i žuboru potoka
  njegov život je nadosanjani san
  uzdignuta čela on hodi,
  i ne nosi kišobran...

  (odličan izbor, privlačna forma umjetnsti i poezije, dovoljno za stvaralačku inspiraciju, ponekad i hiperprodukciju)

  avatar

  01.02.2019. (11:27)    -   -   -   -  

 • dejmon

  @EuM...hvala na lijepim stihovima. Ima jedan odgovor koji sam ti dao u obliku komentara na svom starom postu "Oblak nad Opatijom..." pa vidi. Lp.

  avatar

  01.02.2019. (12:11)    -   -   -   -  

 • EuM

  Lijepo si ono rekao, životno, smisleno, originalno. No, ima još jedna maksima za koju vjerujem da je istina: sve što nas u ljubavi ispunjava ne može biti i nije za ništa, za ljude više nema ništavila, ono je ostalo iza nas...jer upravo sa time što nas oplemenjuje rađamo se ponovno...
  (M.S. Povratak: Ko zna - ah niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje! Možda je pao trak istine u me, A možda su sanje..) i od toga počimamo, i tako postajemo ljudi...

  avatar

  01.02.2019. (13:46)    -   -   -   -  

 • teuta

  Dao si jako lijepo objašnjenje tj. što je htio reći pjesnik. A baš je tako...baš smo ružni i jadni u tom iščekivanju ružnog "vremena".
  Crtež odličan. LP

  avatar

  01.02.2019. (13:47)    -   -   -   -  

 • Smisao Života

  ...htjeli, ne htjeli, uvijek smo sami sa sobom :)...

  avatar

  01.02.2019. (13:51)    -   -   -   -  

 • Unusual suspect

  Dobar crtež kao i inače, ali o tome još manje znam nego o poeziji :)
  A što kad čovjek stoji na toj kiši pa odluči ne otići u kut ili kada se nađe u kutu, vidi neku radost u tome i shvati da je kiša samo prolazna stvar kao i sve ostalo? Ne govorim o vremenskoj pojavi, ali znam da je tebi to jasno.

  A što se tiče ljubavi, iluzije i istine - prihvaćam filozofska promišljanja pod utjecajem alkoholnih para makar su mi u zadnje vrijeme draža ona koja nastaju iz trijeznosti. Uglavnom, ukoliko imaš volje, želio bih čuti kako to ti obaraš izjavu da ljubav i iluzija ne mogu stvarno supostojati ili da je istina žila kucavica svake ljubavi? Nisam siguran koji te dio točno zasmetao najviše, ali, dapače, svaka kritika je dobrodošla :)

  LP!

  avatar

  01.02.2019. (16:25)    -   -   -   -  

 • dejmon

  @Unusual suspect... ostavio sam ti moj komentar na tvom blogu, možda sam pogriješio u svojoj neopravdanoj kritici...znam kada su mi prsti na tipkovnici brži od pameti, izvini...

  avatar

  01.02.2019. (17:53)    -   -   -   -  

 • blueveki

  Dejmon, samo slobofno koristi moje fotke ako podloge za svoej crteež! Naime, ua info, tvoji radovi su tvoje autorsko djelo, ja ti ne moram dati niakkvu dozvolu, da li ti gledaš kroz prozor ili u moju fotku te crtaš, prvno gledasno je svejedno!

  avatar

  01.02.2019. (18:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...