Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • somethinglikecarry

    Well...

    avatar

    26.01.2019. (20:04)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    O,tugo moja....Ne daj se,čuvaj tog malog anđela a za sve ostalo vrijeme će ti pokazati u kojem smjeru da ideš...sretno!

    avatar

    26.01.2019. (22:07)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Pusti vremenu da odluči umjesto tebe. Sve je u Božjim rukama pa i to. Kažeš da se nisi nadala takvom ishodu svog života. Pa ti si tek na početku svog života i to nije ishod, već početak. Kao i svaki početak, težak je. Tko zna koliko te prekrasnih čuda čeka u budućnosti. Tko zna s kim. Zato se saberi, pouzdaj u sebe i u dragog Boga i bit će sve dobro. Sigurno će biti dobro. Maleni je dijete sunca i bit će ti veselje i ljubav, koliko god bilo teško. Ti to možeš, jer si jaka. Iz tvojih riječi izbija ta snaga. Možda se tebi čini da nisi, ali mi vidimo i znamo da jesi. Meni se činiš poput mene kad sam bila tvoje dobi. Svi nosimo neke svoje križiće. Ovdje ima malo blogera, koji nemaju neki svoj križić. Tu i tamo netko se požali. Ali nosimo ih hrabro. Nalaziš se u društvu hrabrih ljudi. I ti budi takva.
    Pusa.

    avatar

    26.01.2019. (22:10)    -   -   -   -  

  • somethinglikecarry

    @lionqueen @prozor u svijet hvala vam! Jaka sam ja. Ne brinite. Mene je moj Lavić naučio snazi kakvu nisam znala da posjedujem... Samo sam ponekad dosta naivna i dosta neodlučna, iako se i to pomalo mijenja... Vjerujem da će sve biti dobro, naravno, samo mi je teško pa se malo pisanjem maknem od svega... A vaši komentari svakako dodatno pomažu. :)

    avatar

    26.01.2019. (22:57)    -   -   -   -  

  • **********

    Ja mislim da D treba dati sansu da pokaze kako je sa njim zivjeti kad je stalno tu...htjela si da ti se vrati pa sad vidi..sa njim bi trebalo biti lakse nego sto je bilo bez njega...on neka zaradjuje za zivot za vas troje pa polako I strpljivo...puno vam se toga izdogadjalo I sve treba ostaviti I probati ispocetka sa dobrim namjerama , puno strpljivosti I razumijevanja sa obje strane...zelim vam srecu utroje !

    avatar

    27.01.2019. (04:55)    -   -   -   -  

  • somethinglikecarry

    @******** ne znam bas da zelim zivjeti s čovjekom koji me prevario vise puta, nije čestitao ni Božić, ni Novu, dok se dijete borilo za život u bolnici on je vani pio i nije ni nazvao pitati kako je. Hm... Zelis li ti biti s takvim čovjek? Ili ženom? (Ne znam jesi li musko ili zensko....)

    avatar

    27.01.2019. (08:13)    -   -   -   -  

  • **********

    Odluka je tvoja...ti znas sve , mi koji citamo samo djelomicnu istinu...odvagni sto je bolje za tebe I za bebu

    avatar

    27.01.2019. (09:40)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    ne znam odakle početi, ali ipak , kao prvo, želim Laviću da ozdravi...
    zatim, divim se tebi i tvojoj snazi u tim mladim godinama....neka te ne zbunjuju trenutne dileme, važno je da si shvatila koliku snagu imaš i sa koliko ljubavi tebe i Lavića čuva Bog.....ne razmišljaj o D, jer logikom nećeš riješiti pitanja srca...znam da ti sva snaga treba za tebe i dijete, ali pusti ga blizu, neka vidi, neka osjeti vašu snagu, a vrijeme će ti reči treba li ostati uz vas ili ne....preplašio se teške situacije i nije to rijetkost da onda očevi pobjegnu, rade se da im je svejedno, a u sebi pate i proklinju svoju slabost.....u svakom slučaju želim ti sreću, jer je zaslužuješ i živjeti ćeš je, no dok putujemo ne vidimo uvijek cilj pred nama , iako znamo kakav je i da ćemo do njega stići

    avatar

    27.01.2019. (10:23)    -   -   -   -  

  • invisibleman

    Biti ću vrlo otvoren prema vama...luđi je onaj od vas koji vas savjetuje da kretenu date novu šansu.Zapamtite,mila,kreten je kreten.
    Osoba koja takve stvari radi svome vlastitom djetetu uopće nije čovjek.
    A i koja radi stvari koje je radio svojoj vlastitoj ženi.Ako želi blizu djeteta-naravno,otac je...ali idite čim dalje od njega.Dajte mu-vanjsku.
    Pametni ste,mladi i zanimljivi (osjećam) i pred vama i Lavićem je život,uživajte u njemu,kretenu recite da je kreten.

    avatar

    27.01.2019. (11:55)    -   -   -   -  

  • eum

    Ja se u bolnici dobro odmorim od života
    te mu u mislima posložim sve dimenzije iz prošlosti
    da mi ne smeta u budućnosti...
    Glavu gore sve se more...

    avatar

    27.01.2019. (12:24)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Slažem se s invisiblemanom, ali mi je život prečesto pokazao ovo što piše čuvarica pinkleca: "...logikom nećeš riješiti pitanja srca..."
    Budi otvorena srca (najprije prema sebi, a onda i svima drugima) i možda će ti upravo srce reći da u njemu više nema mjesta za D.

    avatar

    28.01.2019. (09:47)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    gotovo pa te u potpunosti razumijem. Nije ti lako, ali bori se svim snagama za svog malog Lavića! Ni sama nisi svjesna koliko možeš izdržati.

    avatar

    28.01.2019. (09:54)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Sad sam tek pročitala tekst sa slikice....
    Mogu ti ja sad napisati da nemaš za što osjecati krivicu, ali to znaš i sama. Razum ti govori da nisi kriva za tuđe postupke. Nitko nikada nije.
    Ali dok ti se ne dogodi klik u glavi i ne počneš i osjecati ono sto ti razum govori...da zaista nisi kriva ... ne bih ti bila u koži... jer sam bila.
    Dok nisam pukla i rekla DOSTA! Svatko je zaista odgovoran samo za sebe.
    Drži se!

    avatar

    28.01.2019. (10:26)    -   -   -   -  

  • Ana

    Usudit ću se komentirati situaciju o kojoj ne znam ništa, ali , kao i svi ovjde, želim vam najbolje.

    Ljudi kažu, problemi u braku ne rješavaju se djetetom. Jer dijete je obaveza , pogotovo djete s posebnim potrebama, koje treba savjesne roditelje.

    Meni se postupci vašeg supruga nikako ne sviđaju. Znam da muškarac može biti zbunjen i prestrašen bla bla bla, ali baš da to tako dugo traje i da vas najranjiviju ostavi, ne, ne slažem se s tim. Ne nalazim opravdanje za takve postupke, i to jest zaista njegova slabost, ali ta njegova slabost u vašoj budućnosti s djetetom koje vas posebno treba, je samo još jedan teret, koji vam ne treba.

    Da, svakako mu treba pružiti šansu da se brine o djetetu, o tome nema dvojbe, uvijek i svaki put kad poželi djetetu biti otac, to apsolutno da.

    Ali vama biti partner...možda griješim, ali mislim da NE.

    Samo jedno mišljenje, vi najbolje znate.

    PS: Ja isto mislim da ste zanimljiva osoba i da postoje drugi, odgovorni muškarci kojima ćete biti zanimljiva.

    avatar

    19.02.2019. (14:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...