Komentari

pozitivka.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


 • mecabg

  Danas smo imale slične inspircije :))

  avatar

  03.01.2019. (10:46)    -   -   -   -  

 • Sialia

  Kažeš kako ništa ne želiš planirati i kako ti je dosta "dobronamjernih" ljudi.
  Osobno mislim da ako ništa ne planiramo/izaberemo/usmjerimo spontano to drugi čine za nas. Mi tada samo pristajemo ili ne.
  Svakako vidim dobrim imati svoje "planove" ne nužno velike, ali male svakodnevne svakodnevno. Kada mi odlučujemo dobronamjerni spontano "otpadnu".
  Znam da nije popularno/dobro ostavljati ovakve komentare nego bi bilo bolje: " Dobar ti je post skroz se mogu poistovjetiti". Štaš!

  avatar

  03.01.2019. (10:52)    -   -   -   -  

 • NF

  ne donosim odluke, znam da će ova godina biti borba za preživljavanje, a onda ne dolazi u obzir, osim u slučaju krajnje nužde, odricati se ičega.
  zaintrigiralo me to o zanimljivoj anketi, išao pogledati, samo da znaš koliko te cijenim ;)

  avatar

  03.01.2019. (10:59)    -   -   -   -  

 • Gurmanka

  Budi "ti", to je sasvim dovoljno za sreću i uživaj u svim malim trenucima tko zna hoće li nam se desiti oni "veliki", pusa!

  avatar

  03.01.2019. (11:13)    -   -   -   -  

 • Anaboni

  sama kroji po svojim mjerama............drugi neka misle svoje

  avatar

  03.01.2019. (11:18)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Svatko svoj život treba sam planirati i sam vidjeti kad mu
  okolnosti ne dozvoljavaju da se drži plana pa to promijeni...

  avatar

  03.01.2019. (11:24)    -   -   -   -  

 • Prozor u svijet

  Sve u životu što sam planirala svečano je propalo a sve što sam radila taj tren kad mi je palo na pamet ispalo je jaaako dobro pa stoga....ja ne planiram...

  avatar

  03.01.2019. (12:56)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  @Meca - Ja sam svoju odluku da ću napisati post donijela po noći jer nisam nikako mogla spavati, a ti? (a i meni svagdje svašta padne na pamet) ;)
  @Sialia - Da, dušebriznici koji te nimalo ne poznaju niti si ih ikada vidio ili te poznaju, a opet ne toliko dovoljno da te se usude pitati da li je to ono što ti želiš. Mada ne mogu reći za sve one koji me nisu poznavali da su me krivo savjetovali, ili sam nakon tih iskrenih savjeta razmislila i odustala od nekih stvari ili sam pak razmislila i ohrabrena nastavila dalje (ali to su bili oni rijetki koji imaju neku čudnu vibru kojom su me znali dotaknuti kako treba).... Ne treba se ništa planirati, a opet poželjno bi bilo znati kojim smjerom želimo ići i što želimo ostvariti. Tek toliko da kada nas drugi žele preusmjeravati po svojim željama, da ne padnemo i razbijemo se... ;)
  @NF - Svatko se bori za svoju poziciju i pritom ne bira sredstva, važno je da znamo što želimo od toga u svakom trenutku... Ma, zaboravi na anketu, netko samo ima dobar smisao za humor i ništa više. ;)
  @Gurmanka - Mali uvijek vode velikima, a ne obrnuto. Što se više napušeš, to se brže propušeš. Što više naglašavaš naokolo neke stvari, vrati ti se poput bumeranga. :)
  @AnnaBonny - Većina misle samo da misle, govore samo da govore, a shvatiš da na kraju ništa koristi od toga . ;)
  @Lastavica - Slažem se, nemam što za dodati, dobro napisano. :)
  @Prozor u svijet - Osjećaj je taj koji te najbolje vodi kroz život. Mnogo se puta dokaže, makar vanjske okolnosti uporno bile protiv toga. :)

  avatar

  03.01.2019. (14:38)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  sve odluke koje se donose na početku godine, obično se ostvare tek na njenom kraju :) (evo, isti komentar sam ostavila i kod @mecabg) :)

  avatar

  03.01.2019. (15:54)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Nemam pojma.
  Obično sednem, nešto načvrkam i odmah objavim (vidi se iz postova)
  Nisam ti ja za neke velike pripreme:))

  avatar

  03.01.2019. (18:07)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Ti si bogme vrlo rano naučila da previše ne treba planirati.
  Što se tiče pisanja na blogu.....pišem kad imam vremena. Manje pišem dok je loša vibra.
  Pozdrav:))

  avatar

  03.01.2019. (20:37)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  @Shadow of soul - Ima pravo ona gospođa s @pinklecom, čiji mi je komentar ustvari bio inspiracija, novogodišnje odluke i čestitke su tu reda radi, a ne zbog neke stvarne želje. ;)
  @Meca - Ma joj, ajde, šala mala, kud' si krenula ozbiljno... Misliš li da su moji postovi priprema? Inspiracije se pak ne planiraju, tema mi nadođe svagdje samo ne za stolom, a kad sjednem za radni stol, sve ostalo dođe spontano u par minuta, ako ne i manje... Kod mene je to čista dječja znatiželja, a ne neko puko znanje... ;)
  @Razmišljanja jedne žene - Ma, nema to veze sa godinama... Više je to do nesrazmjera mojih planova s planovima okoline pa bude svačega. Što više planiram, to mi sve više planovi propadaju. Zato spontano bez pritiska pa sve kad-tad dođe na svoje mjesto. Onda tek znam da će odlično ispasti, ne odmah, ali tko čeka... Očito tako mora biti. A o blogu što reći? Kad netko ima viška vremena pa ne zna kako će drugačije sa sobom ili si netko mora napumpati ego, onda se definitivno treba maknuti od takvih, loše završi za nevine žrtve... ;)

  avatar

  04.01.2019. (09:21)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  vako. nit sam menađer, nit vojnik, a bogami ni ministar da moram radit planove, odluke donosim u hodu i živim bolje nego ministar :)))

  avatar

  04.01.2019. (19:15)    -   -   -   -  

 • Leptirica

  uvijek jedva čekam da prođe prvih mjesec dana nove godine, svake godine se ponavljano priča o odlukama koje se najčešće svode na planiranje superhipernatprosječnog čovjeka koji je krajem godine nesretan jer nije našao/promijenio posao koji je najbolje plaćen u državi, nije omršavio 50ak kg i išao trčati svaki dan kako je početkom godine isplanirao, nije upisao 35 tečajeva i položio 50ak planiranih edukacija, bio ultrasretan i živio pozitivno svaki dan u godini, odrekao se poroka itd itd :D uglavnom, godina zna biti jako lijepa bez drastičnih odluka, s očekivanjima ili bez njih, ali ipak da ide prirodnijim tokom :-D a u ostvarivanju više dobrih događaja nego kada bi pisala striktne odluke ;D

  avatar

  04.01.2019. (20:17)    -   -   -   -  

 • Olja sanja

  Nemam novogodišnje odluke, niti novogodišnje svođenje računa;
  kao nepopravljivi horoskopski jarac svaki dan imam inventuru ;-)
  Inače život me naučio da ne treba odviše planirati, ali ni lutati
  ko guska u magli... Stoga sam odavno naučila odvojiti bitno od
  nevažnog. Ono bitno ide u planer, u koji zavirim ujutro i navečer
  obavezno i štikliram sve odrađeno s opaskama, osobito ako je
  službeno. Za sve ostalo imam samo koncept, kako bih nešto
  htjela, ali ga se nužno ne moram pridržavati, jer život ipak nije
  kopjutorski program, možemo si dopustiti malo ushita, sreće,
  neplaniranog zadovoljstva, ponekad i razočarenja... I da, treba
  se često podsjetiti, učiniti svakog dana nešto lijepo za sebe :-)
  (za druge me ne treba podsjećati)

  avatar

  04.01.2019. (22:02)    -   -   -   -  

 • EuM

  Prvi dojam kada sam pročitao tvoje misli tvoje snove i ovbeze nove, rekoh sebi pa to je - sasma normalna osoba, valjda nam se mnoge stvari isto motaju radi puno životnih obveza, ali dobro je neka zadaća - ne i nedaća...

  avatar

  04.01.2019. (22:44)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  puno toga se ni ne može planirati jer ovisi i o drugim ljudima :) nije loše imati neke smjernice, ali ih se ne mora stogo pridržavati. dobro si rekla - ponekad se sve posloži kako treba bez velikih planiranja :)

  avatar

  05.01.2019. (07:50)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  @Kako ti kupus - Život ministara je kao naša nerealna očekivanja. Zato pustimo ministre, oni nam ionako ne mogu previše pomoći, bavimo se sami sobom, to je najsigurnije. ;)
  @Leptirica - Hahaha, zgodno razmišljanje, jako zgodno. Nikad ne znaš što će donijeti sutra, možda čak nešto ljepše od onoga na papiru?! ;)
  @Olja sanja - Pravi organizirani jarac, toliko da sad ja tu nemam što dodatno ordinirati. ;)
  @EuM - Bez briga, nisam neki izvanzemaljac. I ja imam svoje strahove, dileme, snove, misli, filozofiju, osjećaje (puno više nego što se na prvu čini), mane, vrline, obaveze itd., itd.... uglavnom, normalno ljudsko biće kao i svi ostali... :)
  @Smjehotvorine - Tako je, ovisi i o drugim ljudima, no ne u smislu da mijenjaš sebe radi drugih, to nikako. Dobro je imati cilj kamo krenuti, ali sve to ovisi i o trenutku, nisu konstantno isti uvjeti na vidiku. :)

  avatar

  05.01.2019. (11:05)    -   -   -   -  

 • Grunf

  Uspješni planiraju, odgovorni odlučuju, ... sretni pjevaju ;)

  avatar

  05.01.2019. (14:54)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  O da....punoooo sam odluk napravila pri sebi i u sebi...bit če promjene velike...a želja.....nek ostane tajna!!!

  avatar

  05.01.2019. (20:45)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  @Grunf - Glavnom da su odluke u skladu sa našim željama, ostalo nije ni bitno, pa svi skupa možemo lijepo zapjevati. ;)
  @Modrina neba - I neka budu privatne. Kad bolje promisliš, tako je i najbolje. Privatno je privatno. To je samo naše. ;)

  avatar

  06.01.2019. (08:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...