Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Anabonni

  neće biti zla, ono najgore ti je prošlo pa moraš malo izdržati na laganoj hrani.........riža na vodi,šipkov čaj s limunom, dvopek..je malo jednolično, ali tako moraš dok se stanje normalizira.....Piletina nije loš odabir, samo je moraš pripremiti tako, da uništiš tom termo obradom ako je neka klica i zalutala.....skuhaj jabuku bez kore , iscijedi vodu od kuhanja, zgnječi viljuškom, dodaj par kapi limuna i bez šećera jedi

  ćuvaj se Tomice, pazi se viroze, zahladilo je dobro

  avatar

  08.12.2018. (20:22)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Pričekaj nalaz bez panike. Ovih dana kod mojih u Rijeci vlada neka viroza s proljevom i povraćanjem i prelazi s čovjeka na čovjeka, svi iz okruženja su to prošli. Mama kaže da je nikad nije toliko bolio trbuh i trajalo je skoro cijeli tjedan. Dakle, viroza od koje se ne može pobjeći. Zato možda nije sve tako crno, pa mirno čekaj nalaz.

  avatar

  08.12.2018. (20:31)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Vjerovatno je viroza, možda Ti zbog svega i pao imunski sistem...ali svejedno Ti se čuvaj...prvo Ti....Želim Ti čim brže okrevanje, da budeš za Božič i Novu sasvim zdrav!!!

  avatar

  08.12.2018. (21:24)    -   -   -   -  

 • Sialia

  Ne trebaš se prepuštati panici jer je najnormalnija od svih normalnih stvari da "zaradimo" virus ili kakvu bakteriju. Mnoge od bakterija osobito onie koje izazivaju crijevne probleme prođu i bez upotrebe antibiotika. Mnogi ljudi prebole crijevne, a da im nitko nije radio briseve i druge pretrage. Opusti se, normalno je da smo povremeno bolesni.

  avatar

  09.12.2018. (00:05)    -   -   -   -  

 • Diadema

  Iskreno mi je drago da ti je bolje. Znaju te viroze jako izmučiti. Sad odmaraj i čuvaj se. Vjerujem da će s nalazom biti sve ok. Jedva čekam da vidim taj goblen.

  avatar

  09.12.2018. (19:34)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Crna svjetlost - upravo to i mene muči, danas sam dobila uputnicu za ovaj bris o kojem pišeš pa ću i ja vidjeti o čemu se radi

  ja sam vegetarijanka, ali sam pojela 30.11. 2 mandarine iz Konzuma i od tad imam te probleme!!!!

  ne jedem više voće iz velikih trg.lanaca, samo iz ovih manjih dučančića i onda mi je dobro, ali čim sam pojela te 2 mandarine - nastalo je zlo i naopako!

  čekat ću i ja nalaze

  ne treba paničariti, već biti svjestan tih crijevnih bakterija i problema, želim ti što brže ozdravljenje i povratak u normalan život.

  javi se što je bilo sa nalazima baš u vezi ovog!

  avatar

  10.12.2018. (15:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...