Komentari

anarchangelpanslavenski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Resident Evil

  https://youtu.be/j6YejkRhuX0

  33.175 pregleda prije tvog.

  Uh, drago mi je da sam i ovo izbacio iz sistema!

  avatar

  31.08.2018. (15:49)    -   -   -   -  

 • Locco88

  Sjede za šankom dva starija lika i komentiraju kako je to bilo "u vrijeme Tite"! Nakon pola sata slušanja, prokomentiram kako im je bilo puno bolje nego sada.
  "Nemaš ti pojma, nisi smio zucnut, odmah na Goli otok, sad ipak imaš pravo glasa!" - odbrusi mi jedan.
  Samo sam vratila ovako:
  " Hajde, idite na Markov trg i derite se iz sveg glasa, pa mi javite tko vas sluša!"
  Slažem se u potpunosti da je demokracija samo privid...

  avatar

  31.08.2018. (19:32)    -   -   -   -  

 • Locco88

  I zanima me koliko bi točno tih PTSP- ovca bilo kada bi im zbog dijagnoze uzeli vozačke, oružje i proglasili ih nesposobnim...

  avatar

  31.08.2018. (19:33)    -   -   -   -  

 • Resident Evil

  Znam da je ovo nerazrađeno, ali napisao sam to u roku 5 minuta, čisto da mi ne ishlapi skroz ideja, jer mrzim kad se to desi. Također nemam običaj pisati politološke doktorate, niti želim.
  Živjela trenutna inspiracija i teranje budala u P.M.!

  Vidi se odmah kvaliteta naroda iliti blogera po tome da je ovo dobilo komentar samo jedne osobe.
  E pa tko god da si, za ovo ti svaka čast, sve da si i ti mene ster'o u milu...

  Najviše me zapravo muči to što mi je trebalo 38 godina da ovo skužim i posložim, predočim samome sebi ovako jednostavno i logično... Taj privid slobode, tu je samo da nas uspava šarenim TV snovima o jednakim mogućnostima za sve, iako je apsolutno apsurdno da baš svatko može sve što mu padne na pamet...

  Zato si nekad završio strukovnu školu i čekao te posao i bio si gospodin čovjek, mogao si planirati, otići na more, pa čak i izgraditi nešto svojim radom, bez da su ti praunuci zaduženi kreditom u nekoj tamo stranoj banci... a danas si sa strukovnom školom klošar, nitko i ništa, pa rokaju se skupi fakulteti kao bonboni, a nitko ništa ne želi i ne zna raditi...

  Sramota ljudskog roda!

  avatar

  01.09.2018. (14:44)    -   -   -   -  

 • Resident Evil

  I da ne ispada da se ja tu sad pozivam na nekakav klasični komunizam ni bilo kakav totalitaristički i diktatorski režim, jer osobno vjerujem u samu ideju demokracije, ali ne mogu je ovakvu nakaradnu trenutno vidjeti kao realnost.

  Ja se, dakle(nadam se), pozivam na čistu, golu logiku.
  Pa ne možemo očekivati da ćemo natjerati sistem da se promjeni ako prvo ne krenemo od nas samih!

  Osmislimo recimo nekakav program za provjeru kompetentnosti birača. Npr., osoba postane punoljetna i prijavi se u taj program(ako želi), no nema odmah pravo glasa, već taj program traje kroz razdoblje od 5 ili čak 10 godina i kroz to vrijeme mjeri društvenu produktivnost dotične osobe, kroz par zapravo vrlo osnovnih društvenih stavki:

  1. školovanje- uspjeh, smjer, zalaganje.
  2. zaposlenje- staž
  3. poštivanje zakona- provjere dosijea
  4. aktivnost na društvenim mrežama- i to obvezno urediti tako da svatko ima samo jedan internetski identitet, a pod tim mislim na samu IP adresu, a ne vaše profile na smokvici, dakle u smislu da i internetski identitet dobije svoj OIB koji smo i dalje slobodni koristiti da kenjamo po netu što želimo, ali nam to ulazi u dosije glasačke podobnosti.

  Eto, da još malo razradim tu ideju... kad već moram ja misliti o tim stvarima umjesto svih onih lopova i nesposobnjakovića koji kupuju i lažiraju glasove zadnjih 20 i kusur godina... i slobodno nek' je ukrade netko od njih, barem su za to i jedino to sposobni...

  avatar

  01.09.2018. (15:43)    -   -   -   -  

 • Locco88

  Svakako se slažem u loše organiziran sustav i da bi svaki čovjek trebao kretati sam od sebe. To sam i razradila u dva posta.
  Kada pogledaš malo za koliko stvari je po zakonu dijete od 15 godina zrelo, čudno mi je da im već u vrtiću ne bubnu glasački listić u ruke. NIje stvar toga da ti realno i zrelo razmišljaš o imenu koji zakružuješ na listiću. Njima je u interesu da si što zatupljeniji i da ne vidiš dalje od vlastitog nosa i držiš se starih ideala. Tako i pobjeđuju stranke i ljudi koji trenutno jesu na vlasti.
  Također zabrana glasačima u dijaspori... Dokle god žive i plačaju porez u drugoj državi, nemaju pravo glasa kod nas... Jer mi smo ti koji se ovdje patimo, dok oni kao lagodno žive i skupljaju staž i strane penzije da se jednog dana dođu odmoriti u rodnu grudu.
  No, opet... svi mi to znamo i svi želimo bolje, ali isto tako svi čekamo novog Matiju Gubca koji će sve to popraviti za nas... Začarani krug u nedogled....

  avatar

  02.09.2018. (08:28)    -   -   -   -  

 • Resident Evil

  Baš mi je ugodno kad vidim da ima još netko poput mene tko se barem trudi razmisliti nekakvim logičnim smerom, kao i ja( ok, ja znam i malo odlutati u fantaziju katkad), dok se veçina bavi starim neproduktivnim glupostima poput mržnje i okrivljavanja nekog drugog za svoja sranja. Zapravo, kad bolje pogledaš, jedina politička snaga i vrijednost ovdje jest upravo razdor i mržnja te prebacivanje krivnje, tj. vrućeg krumpira iz ruke u ruku, što zapravo i nije čudno s obzirom kako je i na temelju kojih vrijednosti nastao svaki ovaj američki rezervat Balkanskih indijanaca.

  Okej, imamo sad Pernara koji barem donekle tjera ljude da se razbude i razmisle, ali nitko ga baš ne shvaća previše ozbiljno, pa tako ni ja, jer ima malo previše dramatski, tj. klaunski nastup(ha, tko se samo javlja!;)).

  Ali dečko, Pernar, je još mlad pa ga i s te strane ne mogu osuđivati, a i sa kakvim ukorijenjenim Pennywise likovima nasuprot sebi u saboru ima posla, zapravo dečec i nema izbora nego njihovim sredstvima.

  No daleko je sva ta prazna priča i prepucavanje od istinske nade za bolje sutra.

  Ja i dalje neću glasati, odnosno, ako i izađem na glasanje, zatvorim oči i zaokružim gdje god mi prst padne... nešto poput Hrvatske lutrije... ili jbnog Ruskog ruleta, samo je ovo Hrvatski rulet.

  avatar

  02.09.2018. (13:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...