Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • somethinglikecarry

  ...

  avatar

  25.08.2018. (17:11)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Nisam Te čitala prije ali gledaj samo na sebe i na malo dijete u Tebi što živi i nije ništa krivo!!! Izdrži do kraja da ga rodiš...to dete če Ti promjeniti život na bolje...ja sam bila nezaželjeno dijete( kada je otac saznao, da sam se rodila ali se nadao da se nečem, se ubio...ali ličim na njega po slikama) ali sama imam dvoje dijece več so veliki 30 i 28 godina imaju...onog vraga što te pustio zaboravi!!! i gledaj samo na sebe...Ti si prva onda malo dijete...držim Ti palčeve!!!

  avatar

  25.08.2018. (17:28)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Žalosno jen čitati ovo. Najgore je kada dijete raste u obitelji koja je sve samo ne idealna. Uvijek kažu "gledaj dijete", no bolje je gledati sebe i ako ti osjećaš nesreću i dijete će to osjećati. Da li dijete zaslužuje nesreću? Apsolutno ne. Dalje neću....

  avatar

  25.08.2018. (19:32)    -   -   -   -  

 • rosyblo

  Zbilja se ovdje puno toga uči.. i postaje kao neka pisana škola života.. kao što kaže @modrinaneba gledaj sebe i tvoje malo dijete koje je u Tebi a sve drugo je nebitno i njemu na dušu. Svatko odgovara za svoje postupke prije ili kasnije a Bog sve vidi i zna, zato ne brini. Ubrzo ćeš imati svoje najveće Čudo LJubav tvoje dijete, predivan najvrjedniji poklon Života! Uživaj!!:))

  avatar

  25.08.2018. (19:35)    -   -   -   -  

 • invisibleman

  Da,ljudi se ne mijenjaju.
  Ili,barem ne na bolje.
  Sljedite instikte i čuvajte sebe i dijete.
  Glavu gore,mlada damo.

  avatar

  25.08.2018. (23:54)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Još samo malo trebaš pričekati do trenutka kada ćeš biti bezgranično sretna i kada ti više ništa neće biti toliko važno do tih malih okica, koje će te gledati s tolikom ljubavlju, da nećeš znati što ćeš od tolike sreće. Život će ti se promijeniti odjednom i više nikada nećeš biti ista. Jedino što će ti biti na pameti, to je tvoj bebač. Sve druge brige nestat će kao nevidljivom rukom odnesene. Tada ćeš shvatiti da sebični muškarci nisu vrijedni niti jedne tvoje misli. A jednog dana, u budućnosti, sigurno će naići i netko vrijedan tvoje pažnje. Zato se ne brini, prepusti sve svoje brige i strahove u Božje ruke, a ti se prepusti onom najljepšem što imaš sada i što je neponovljivo... brizi za to malo biće, pripremama za porod, nabavci opreme... da samo znaš koliko tu ima posla :)))) A taj osjećaj kad te nožicama bubne pod rebra, ili kad štuca u trbuhu... to je predivno. Nemoj te divne trenutke upropaštavati razmišljanjem o nekom muškarcu, koji ti nije ni do peta :)

  Javi mi kasnije jesam li bila u pravu? :)

  avatar

  26.08.2018. (11:25)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Imaćeš uskoro nešto najvrednije u životu...svoje vlastito dete.
  Sve ostalo, ma koliko bilo teško, proćiće...

  avatar

  26.08.2018. (11:45)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Ne prihvaćaj mrvice i naviku. Sritno.

  avatar

  26.08.2018. (17:57)    -   -   -   -  

 • ***********

  sad ne razumim na cemu ste...je li D. jos tu, da li ceka porod, je li ti priznao da te prevario ili su to samo tracevi...

  avatar

  27.08.2018. (06:50)    -   -   -   -  

 • Blogotrač

  O, vratila se Lion u ulozi savjetnice a nestao je My net soul. Baš dražesna transformacija.

  avatar

  27.08.2018. (08:28)    -   -   -   -  

 • pjesnikinja

  Dobro jutro!

  avatar

  27.08.2018. (09:54)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Blogotrač, o čemu ti?

  p.s. neka i tebi dragi Bog podari isti takav odlazak i isti takav povratak, ni manje, ni više! baš bi te bilo zanimljivo vidjeti u takvoj transformaciji. i ne trebaš se skrivati pod anonimkom, kad svi znamo tko si!

  avatar

  27.08.2018. (17:15)    -   -   -   -  

 • bezdušelijepa

  Samo hrabro!

  avatar

  27.08.2018. (22:41)    -   -   -   -  

 • Perpetuated life of a simple bookworm

  Misli na sebe, misli na bebu. S vremenom će sve to postati dio prošlosti, samo ružne sjene koje ne treba zaboraviti da se ne bi ponovile no svakako će manje boljeti. Ti ćeš imati uz sebe svoje dijete i to je najvažnije. Sretno na porodu i da sve prođe u najboljem redu!

  avatar

  27.08.2018. (22:52)    -   -   -   -  

 • Snaga Tvokuna

  Svaki puta kad čitam tvoje postove se nekako ježim ! Ne znam... žao mi je što u tako divnom periodu svoga života proživljavaš sve te neke teške stvari ! I nije da te žalim ... i nije ni da sam zla .. moja mama kaže svatko sebi bira ... ne možeš znati jer nisi vidovita, ali vjerujem da sada kad pogledaš u prošlost vidiš neke signale koje onda nisi vidjela ili si ih zanemarila ... želim jedino da ti krene na bolje ! Želim ti sreću i ljubav ... pravu istinsku ljubav tog malenog bića u tebi ! To će te izliječiti za početak i bit ćeš snažnija za sve druge borbe koje dolaze !!

  avatar

  29.08.2018. (20:30)    -   -   -   -  

 • Locco88

  OK... nije me bilo i slučajno sada naiđem na tvoj post... odmah sam skrolala do zadnjeg pročitanog i redom krenula čitati u nadi da ste možda ipak izgladili stvari.
  Niste, nažalost! No, nemoj na to gledati kao negativno.... Kao što si i sama rekla, možda je ovo tvoja pogreška na kojoj učiš, možda je njegova, a ti si kolateralna žrtva.
  I ne, ne brini, tom djetetu ništa u životu neće faliti! Imat će mamu koja će ga voljeti više od života....

  avatar

  02.09.2018. (10:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...