Komentari

tomajuda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • toma juda

  Što je ovaj svijet?

  avatar

  06.08.2018. (22:03)    -   -   -   -  

 • y

  "On je u potpuno drugačijoj dimenziji postojanja, nama ljudima neshvatljivoj."

  Zašto pričamo o onom što nam je neshvatljivo? Mi s tim nismo ni u kakvom odnosu iz prostog razloga što nam je neshvatljivo! Objasni mi. Kakav to značaj ima na naš život ukoliko nam je neshvatljivo?!

  Mene je k tebi dovela jedna tvoja topla i lijepa rečenica iz nekog komentara. Ona je potpuno shvatljiva. :)

  avatar

  06.08.2018. (23:49)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ypsilonka Toma ti neće ništa objasnit, on lupeta bez veze, razbacuje se floskulama i parolama inače nije baš pretjerano bistar :))

  avatar

  07.08.2018. (12:04)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Složio bih se s Y, ali ipak ne bi nikada reagirao kao Fresh.

  avatar

  07.08.2018. (17:31)    -   -   -   -  

 • toma juda

  @Y, pitaš se zašto pričamo o onom što je neshvatljivo? Da bi se vratila. Svi smo mi ovdje stranci. Postojala je početna točka iz koje smo krenuli i ''izgubili se''. Toliko smo se ovdje udomačili, u materiji, da smo zaboravili na sebe. Naslov mog bloga znači - spoznaj samog sebe. Kako ćeš to uspjeti ako se ponovno ne sjetiš ''neshvatljive '' dimenzije iz koje si došla? Dakle, pitanja glase - kada se treba dogoditi uskrsnuće i što je uskrsnuće? Isus je potanko objasnio Nikodemu u njihovu razgovoru put kojim treba proći svaki čovjek da bi se ''ponovno rodio odozgo''. Nikodem, materijalan kakav jest, upitao je Isusa - kako čovjek može ponovno ući u maternicu! Njemu su Isusove riječi bile upravo ''neshvatljive'', a '' neshvatljive'' su bile jer dolaze iz ''neshvatljive dimenzije''. ;-))))

  @Semper, na ovakve ljude poput @Fresha ne treba trošiti ni vrijeme ni riječi. Za njega i njemu slične, postoji jedna mudra u Novom zavjetu.

  avatar

  07.08.2018. (18:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...