Komentari

nasmijanasova.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Nasmijana sova

  Što vi mislite o robovima u 21. stoljeću?

  avatar

  24.07.2018. (22:47)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  nisi trebala ići do kuvaita. hrvatski radnici, koji rade za bijedne plaće od kojih se ne može živjeti isto tako su robovi. pogotovo žene za tvorničkim trakama, koje ne smiju u wc, već nose pelene u koje pišaju. kakav te kuvait spopao.

  avatar

  24.07.2018. (22:54)    -   -   -   -  

 • Nasmijana sova

  My net Soul: a zašto me ne bi Kuvajt spopao? Valjda ja odlučujem što će me spopasti. I možda upravo od tebe želim čuti o robovima oko nas, jer su moja razmišljanja o tome česta, ali danas mi nisu tema bloga... Hvala ti na komentaru. I samo ću dodati ovo: ako nas nije briga za cijeli svijet, onda nam ni u našem dvorištu nikako ne može biti dobro.

  avatar

  24.07.2018. (23:09)    -   -   -   -  

 • jelen

  Tu bagru je svijet na čelu s SAD-om "oslobađao" od Saddama Husseina u tzv. Zaljevskom ratu. Danas je Kuvajt jedan od glavnih sponzora islamističkoga terorizma. Robovlasništvo je uvijek bilo integralni dio njihove "duhovne" sheme.
  Nažalost ti ili ja dok kupujemo naftu ili benzin nemamo mogućnost izabrati porijeklo toga proizvoda. Kad bi smo mogli izabrati da li ćemo kupiti onu iz Rusije, Angole, Irana ili je pak iz neke sunitske arapske monarhije onda bi smo mogli nekako naštetiti i toj influencerici s videa. No kako taj izbor sada nemamo možemo jedino lajati na mjesec dok nas naše lokalne geopolitičke "influencerice" vode isto u takvo ropstvo.

  avatar

  25.07.2018. (09:28)    -   -   -   -  

 • Nasmijana sova

  Jelene: slažem se s tobom. No sve dok lajemo na mjesec, naš duh je živ. Nismo porobljeni. Najgore je predati se sudbini i misliti da se ništa ne može, da su ti drugi jači od nas. Nisu. Sve dok im mi ne predamo našu moć.

  avatar

  25.07.2018. (09:43)    -   -   -   -  

 • j.

  Plemenito je brinuti o drugome. A što se tiče našeg radnog prava, ne bih se začudio da u prilog zaštite prava radnika padne i argument sa primjerom nesretne Filipinke. Ipak nam je bolje nego u Africi, pardon, Aziji :))

  avatar

  25.07.2018. (11:22)    -   -   -   -  

 • AnaBonni

  MNS je genijalan : ne treba nam "poduka" iz Kuvajta

  avatar

  25.07.2018. (11:25)    -   -   -   -  

 • Nasmijana sova

  j.-u: slažem se da je plemenito brinuti se o drugome, uvijek je bilo i bit će. A što se tiče ovog drugog, mislim da je netko od naših političara prije par mjeseci došao na ideju da "uvozimo" Filipince kao radnu snagu. Tko zna kakve su mu primisli pri tome bile...

  Donabellina: ne poznajem MNS-a pa ne mogu na tvoj komentar ništa dodati ;-))

  avatar

  25.07.2018. (17:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...