Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • semper_contra

  Iako nisam ljubitelj kućnih ljubimaca, vjerujem da su životinje bolji prijatelji nego ljudi. Naravno, ako se s njima odnosiš kao prijatelj.
  Ja sam u svom radnom vijeku promijenio pet, tada se to zvalo, radnih organizacija pa te donekle mogu razumijeti u vezi tvojih lutanja. No meni je ipak bilo lakše jer tada nije postojao radni ugovor na određeno vrijeme.
  Što se tiče tvojih relativno neuspjelih pokušaja u vrtu, mislim da bi se trebao posavjetovati s nekim agronomima da ocijeni kakva vrsta biljaka može uspijevati na tvojoj zemlji. Nisu sva tla pogodna za svo bilje.

  avatar

  02.07.2018. (23:22)    -   -   -   -  

 • jelen

  Puno toga je naopako u ovom svijetu tako i rad i zaposlenje teško i vrlo rijetko poštenom čovjeku može omogućiti dostojanstvo. Drž se i uživaj u trenutcima na svojem vrtu u društvu Garfilda.

  Svojevremeno si spominjao uzgoj palmi (iz sjemena pretpostavljam). Ako budeš imao prilike da napišeš nešto o toj temi mene bi jako zanimalo jer donio sam si iz Španjolske desetak plodova koje sam prikupio ispod palme u Santiagu posljednjeg dana tamo. Htio bi probati to uzgojiti u teglama, ali čitao sam da naklijavanje tih sjemenki je dosta zahtjevan i dugotrajan proces. Pa sam se odmah sjetio da ti imaš nekog iskustva s time. Svaki savjet mi je dobrodošao.

  avatar

  04.07.2018. (19:59)    -   -   -   -  

 • Far away...anywhere....

  Sretno na novom poslu,i ja prolazim isto,pa da te utješim na mom poslu je drugi jezik pa se sporazumijevam rukama i nogama kako se kaže :)
  I moj mačak vidi promjene ali nema ništa ljepše nego doći doma a on vjerno čeka na vratima,odmah zaboravim sav napor od toga radnog dana

  avatar

  04.07.2018. (23:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...