Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • shadow-of-soul

  zato ne treba pisati o politici :) tu će uvijek biti pro et contra mišljenja - uživaj u ovim danima, a kad nastupe radni dani, onda je to nešto sasvim drugačije

  avatar

  23.06.2018. (16:04)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Zato na mom blogu nema politike, makar sam prošao puno toga. Nekad trgovine nisu radile nedjeljom, samo su radile gostionice i igrale se utakmice.

  avatar

  23.06.2018. (16:33)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  ne brini se, antifašisti ionako ne drže ni do petka ni do svetka, tako da nećeš ogriješiti dušu budeš li radio svaki dan.

  avatar

  23.06.2018. (16:39)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ne moraš se uopće uznemiravati, uvijek će postojati budale koje će na ovaj ili onaj način htjet opravdat nečije zločine, ali to dakako nema nikakve veze s tobom :)

  avatar

  23.06.2018. (18:27)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Tomice UVIJEK OSTANI svoj...ako Ti nešto ne paše...briši ili blokiraj:)))

  avatar

  23.06.2018. (19:06)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @crna svjetlost, ispričavam se što sam svojim komentarom diskusiju na tvom blogu usmjerio u smjeru koji nije primjeren tvojem habitusu, kojeg inače cijenim. Možda sam zato i reagirao.

  Pogriješio sam (po tko zna koji put) kad sam se upustio u komentiranje antagonizma između onih koji smatraju da je NDH bila stoljetno ostvarenje sna Hrvata za samostalnom državom i onih koji (između koje ubrajam i sebe) smatraju da je NDH bila kvislinška država. Taj antagonizam u mišljenju ne mogu razriješiti i vjerojatno nikada ni neće ni mnogo pametniji od mene.

  No, ovime sam definitivno shvatio da se o toj temi, kao što sam već odavno shvatio da se ni na temu vjere, religije i Crkve, na ovom blogu ne može raspravljati. Tu temu na tvom blogu (a niti na bilo kojem drugom) više neću komentirati.
  Oprosti.

  avatar

  23.06.2018. (23:03)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ semper contra hvala na isprici i nisam ti uzeo ništa za zlo. I ne trebaš se ispričavati za ništa. Ako će ovo nekome smetati to je samo njegov problem. U ovom postu nisam nikoga želio prozivati. Nisi samo ti kriv, a i u meni je krivica što sam uopće pisao o antifašizmu, i što nisam predvidio da će se sve ovo ovako završiti. Svi griješimo na svoj način i ne trebamo uzeti za grijeh drugima njihove grijehe, ne trebamo ih osuđivati za grijehe, jer smo i sami griješimo...

  avatar

  24.06.2018. (04:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...