Komentari

tomajuda.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • toma juda

  Zato moraš spoznati samog sebe ...

  avatar

  05.06.2018. (21:53)    -   -   -   -  

 • Proglasi

  Usud nikad ne zaboravi adresu

  avatar

  06.06.2018. (11:04)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Počašćen sam što si imao za potrebu da mi na moj komentar odgovoriš postom.
  Ako sam Te dobro razumio obojica smo na istoj 'valnoj duljini', no obzirom na različitost svjetonazora i karakternih crta osobnosti svatko od nas istu misao pojašnjava na različite načine.

  Ti si duhovni čovjek, pretpostavljam kako vjeruješ u Boga i Krista i shodno tome je i Tvoje tumačenje. Ja za sebe ne mogu reći da sam duhovni čovjek, ako bi nekako i mogao okarakterizirati svoj karakter, onda je to da sam misaoni čovjek, koji u sve sumnja i u ništa ne vjeruje. A ponajmanje u to da je čovjek najsavršenije biće na Planetu (da ne kažem u Svemiru) bez obzira da li ga je stvorio Bog ili Evolucija.

  Nekada sam i ja vjerovao (ne kao religiozan čovjek) već kao humanist i kozmopolit da čovjek može biti ili postati Čovjekom. Sad, pri kraju života u to više ne vjerujem.

  Još jednom, hvala Ti na trudu.

  avatar

  06.06.2018. (18:50)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Nisam siguran @Semper koliko smo različiti, čak bih rekao svjetonazorski. Da, duhovnosti sam dao dosta svog vremena, tako da bih čak rekao da ovaj moj odgovor tebi nije čak niti čisto kršćanski, već puno šire od toga. Glede tvoje duhovnosti, rekao bih ovako - čovjek može biti duhovan čak i da toga možda nije svjestan ... ;-))))

  avatar

  06.06.2018. (22:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...