Komentari

tomajuda.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • toma juda

  ....

  avatar

  01.06.2018. (23:34)    -   -   -   -  

 • Laci

  Nema predaje !

  avatar

  01.06.2018. (23:49)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Što kad je većina pred budalom odlučila potpisati predaju?

  avatar

  01.06.2018. (23:51)    -   -   -   -  

 • Laci

  Hvala na komentaru kod mene

  avatar

  02.06.2018. (00:11)    -   -   -   -  

 • Donabellina

  Ja sam na " pauzi".........to ne znači zatvoren blog za vijeke vjekova nego privremeno i s razlogom. Dakle, tu sam i pročitala sam @LACIJEV post na kojemu mi je ( gle čuda ) ZABRANJENO KOMENTIRANJE......a on se ( kao ) zalaže za slobodu pisanja, a radi ovo što radi........Vratit će se @Luki za kojom žali , možda su je obaveze prisile na odmak....

  Jučer je izbrisao moj komentar jer sam mu spomenula nik pod kojim je pred mjesec dana pisao.......Ako netko kao on pledira na korektne odnose, ako naziva @Luki " dušom bloga" onda neka barem bude poštena on duša koja će meni objasniti svoj postupak..........

  Uostalom, od njegove pojave ( zadnje ) na blogu ( jer stalno mijenja nikove ) sam ga čitala ili gledala mu fotke 2-3 puta : moj je sugradjanin , poznam situacije o kojima piše i slike koje stavlja i bilo je sasvim normalno da ga komentirami: ulizivačka i populacijska tehnika bloganja ne vrijedi........
  Licemjerno je ovo radi a proziva prethodnim postom " zločeste blogere"

  Hvala @Toma na uvrštenju

  avatar

  02.06.2018. (00:18)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Nažalost, pojedinac tu može malo učiniti. Preostaju mu dvije mogućnosti : trpjeti i dalje uvrede ili jednostavno ugasiti blog. Nekoliko sam puta i sam gasio blog, ne zbog pojedinaca jer to ne zaslužuju, nego zbog ostalih koji ne osuđuju nekulturu i primitivizam, ako nikako drukčije ono bar bojkotiranjem bloga blogera koji sustavno širi mržnju i vrijeđa neistomišljenike.

  Na krajnje primitivne i uvredljive komentare na mom blogu jednom su reagirali jedino Annaboni i Semper. Ne tražim da me netko brani, ako želim učinit ću to i sam iako bi to značilo spuštati se na razinu onog koji vrijeđa; smatram da bi svatko ipak trebao, ako se ne želi zamjerati blogeru bar ga upozoriti da takvo ponašanje na blogu jednostavno nije prihvatljivo. Sve dok većina uvredljive komentare smatra normalnim, čak i duhovitim, ne treba očekivati bolje dane za ovaj blog.

  avatar

  02.06.2018. (10:47)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Po meni je izbor i ovo što portal blog.hr radi.A to je dozvoljavanje vrijeđanja i shodno tome staviti na cool listu one blogove koji broje najviše komentara zahvaljujući vrijeđanju.Meni su spamovali po blogu i nemogu ostaviti komentar još sam i alias ponovo namještat morao.

  avatar

  02.06.2018. (17:51)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Hm... poraz je svako bežanje,
  pa i menjanje nikova, zatvaranje bloga.
  Da će se nešto promeniti u društvu ako neko ostane ili ode sa bloga, teško...:))

  avatar

  02.06.2018. (17:59)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Slažem se s tobom da se treba boriti, no u toj borbi treba imati želudac koji je u stanju probaviti sve ono što neki pišu. Poneki to nemaju pa odu.

  Treba imati vjeru da će te druga strana čuti, no ona je najčešće gluha.

  Ako ću ugasiti blog to će biti zato jer mi se više neće dati pisati ili mi ponestane inspiracija. Na uvrede sam oguglao zahvaljujući 'virusu'. Nakon njegovih eskapada prije dosta godina ovo @Freshovo prepucavanje je kamilica.

  @mecabg, naravno da neće, blogeri nikada, koliko je meni znano, nisu ništa promijenili, oni samo iznose svoje stavove (bilo bi poželjno bez napada na osobu) i tako bi to tebalo shvaćati. Pa kome milo, a kome krivo.

  avatar

  02.06.2018. (18:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...