Komentari

meznaric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mežnarić

    ...

    avatar

    15.03.2018. (22:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pusti blog, najvažnije je sada učenje...Studiranje.....To je Tvoj trenutni najvažniji zadatak. Sve ostalo - ima vremena....Ne posustaj! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    16.03.2018. (00:19)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    najbolja piščeva muza je dobro zagrijan stolac, sjedneš prazne glave, počneš u grču, niti jedna riječ ti se ne sviđa, ali ih redaš, nižeš, kasnije ćeš popravljati, prepravljati, brisati, ne važno, nakon nekog vremena kao što kažeš voda poteče. ali jbg, stolac treba grijati svaki živi dan, i kad ti se da i kad ti se ne da. ;)
    ps: svaki propali pravnik postaje pisac. ;) , opću sam položila na blef iz drugog pokušaja (Francusku nisam ni pročitala), to je bio moj udio u sreći na faksu, ostalo sam fest grijala stolac. 7 godina crne rupe od života. ;)

    avatar

    16.03.2018. (07:53)    -   -   -   -  

  • harambaša

    luki 2 ti dobro govori; obrazovanje ti je sada najbitnije, vauuu.-))

    avatar

    18.03.2018. (16:20)    -   -   -   -  

  • Iskoristi dan

    ''Inspiraciju se ne čeka, po inspiraciju se ide'' - Kristian Novak. Toga se uvijek sjetim kad mi dođe period koji opisuješ. Ponekad pomogne, ponekad pomislim što mi je, zašto nikako ne izlaze suvisle misli koje bih mogla zabilježiti. Jednostavno pusti... sve će doći kad treba. Povijest hrvatskog prava i države prošla sam iz treće. Do tada izgubljeni živci i tako to. :-) Nema predaje. :) Ako te tješi, eto ima nas još sa manjkom inspiracije. Pozdrav i nedaj se :-)

    avatar

    18.03.2018. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...