Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dugoprugash

    Zanimljivo, puno misli puno pitanja. :) Da se referiram na onaj dio o trčanju. I ja sam imao razdoblje kad sam trčao, sad vozim bicikl. Odgovara mi to "na duge pruge" Uđeš u neki film, naizgled monoton, i u ponavljanju pustiš misli da se razmašu, da vrludaju i to traje. Nakon par dana bi opet jer je ugodno, a i navučeš se malo. :)
    Fora je tvoj nick. Poznavao sam jednog košarkaša koji je vollio kartati za lovu. Kad je bio na liniji slobodnih bacanja znali smo mu skandirati: Dvaest do asa!! :) poz!

    avatar

    30.11.2017. (21:09)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    samo kratko : pozdrav iz srca !

    avatar

    30.11.2017. (21:39)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ništa što kvalitetan seks ne bi bacio u drugi, a možda i u treći plan :)))

    avatar

    30.11.2017. (21:50)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Najviše me je strah mene.
    Jedino ja znam kakve sam gluposti u stanju napraviti :))

    avatar

    30.11.2017. (22:55)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I ja još uvijek, za divno čudo, vjerujem u Čovjeka....I doista pronalazim - ljude.....Ne, ne bojim se sebe ni svojih razmišljanja - više me strah nekih drugih zloćestoća :)))) Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    30.11.2017. (23:56)    -   -   -   -  

  • geomir

    Digod me strah koliko san pametan!! :-)))
    I lip :-)))))

    avatar

    01.12.2017. (00:02)    -   -   -   -  

  • sewen

    Je!

    avatar

    01.12.2017. (07:56)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    nema straha. prepustiti se feelingu, manje mozgu i evo ljepote. super post, promjena koju si započeo se nastavlja. lijepo se osjeti.

    avatar

    01.12.2017. (09:38)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    da, ima nas, kod nekih se to definira lijenošću alfa blokatora (to ima duže ime, al ja skratih), pa onda mozak vječno vrti. I mogu ti reći, da svaki put, kad lijenost tog crnca u mom mozgu postane prevelika, ja sanjam da trčim. Imam želju da trčim. Znači, postoji određena veza. Kad sam bila dijete, da, bojala sam se svog mozga, bojala sam se svih tih slika i misli-poput klinca koji vozi bmw, osjećala sam kao da ja ne kontroliram mozak, već on mene, a u njemu je bilo puno crnih misli. I to je normalno-za intelektualno jače ljude. Vjeruj mi, prosjek se ne bavi tim mislima. Ali treba se bavit, treba učiti. Znanje nije samo vjera, znanje oslobađa-kad se stekne dovoljna količina. Do toga, čini se da znaš manje nego prije. Besposlen mozak, visokog intelekta, je đavolje oružje. Treba ga zaokupirati učenjem. Tada dobiješ početak i kraj, tada je manje nabacanih misli, a više ideja koje potiču radoznalost, a ona je mozgu kao trčanje. Zato, ne boj se. Izuzetak si. Uči, razvijaj se i jednog dana bit ćeš odličan vozač svom bmw-u. A misli, one ne nestanu kad umremo, znaš po reinkarnaciji, samo ćemo se roditi sljedeći put pametniji. I da, odličan post, odlična ideja. POzdrav

    avatar

    01.12.2017. (09:54)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    sve je to normalno... i što reče kolega Freš... baciš to u 2. 3. plan i sve 5 :)

    pozz Fichi :)

    avatar

    01.12.2017. (12:19)    -   -   -   -  

  • jelen

    Trčanja i potrebe za trčanjem se sigurno ne moraš bojati!
    E sad, ovo sa slikanjem po platnu ne bi znao što reći, malo mi sumnjivo to ;-)) al po meni sve dok čovjek nema potrebu pisati blogove s poezijom mislim da je više manje sve pod kontrolom ;-))

    A neki ljudi jesu zastranili, neke kulture i civilizacije jesu zastranile, zasijali su zlo sjeme plodove kojega će se kad-tad morati kušati. Mislim da se ne vrijedi previše opterećivati s time, dovoljno je za početak održavati svjesnost o tome da je to tako i da ima svoje uzroke koji će dati primjerene posljedice.

    avatar

    01.12.2017. (19:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...