Komentari

vajrapani.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Aneta

  Da, već smo se zbližili i sada je lakše pratiti priču ... meni je zanimljivo. I sa mjerom dozirano. :-)

  avatar

  19.08.2017. (21:18)    -   -   -   -  

 • Sukiyaki

  Hm, baš zanimljivo. Mene sad zanima tko se uopće dosjetio pojma reinkarnacije? Tko to točno određuje? LP

  avatar

  19.08.2017. (22:31)    -   -   -   -  

 • jelen

  @Aneta: uvijek je zanimljivo kad se čovjek uspije poistovjetiti s glavnim junacima. Inače su to samo imena ili titule koji ne mogu predstavljati ništa ako prvi puta čuješ za njih.
  Zato najbolje fino "dozirati" :-)

  @Sukiyaki: to je isto kao da pitamo tko se prvi dosjetio pojma bogova/Boga, osoba kojoj je takvo nešto prvoj palo na pamet je morala živjeti jako davno i daleko izvan povijesnih okvira koje bi mi mogli istraživati. Transcendentne zamisli sigurno nisu počele tek s vrstom Homo sapiens nego i s ranijim hominidima.

  avatar

  19.08.2017. (23:15)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Dobro, lijepo. :))
  Srećom nisi išao na neke daleke planine,
  nadam se ni nećeš ;)
  Nego, čekam dio o suknjama, ne mogu si pomoći, :))

  Imam i ja/mi problema sa obiteljskim odnosima i zemljištima, sad se pitam u kom smislu je to povoljno
  :-P

  avatar

  19.08.2017. (23:52)    -   -   -   -  

 • jelen

  Možda uopće nije povoljno u tvojem slučaju, ali možda kad čovjek ima zemljišni spor to je indikator visokih duhovnih potencijala :-O ... npr. u Zagorju sve sami duhovnjaci!
  :-O

  avatar

  20.08.2017. (08:45)    -   -   -   -  

 • stara teta

  oprosti što ovih dana ne pratim pomno tvoje postove, ipak ovi tekstovi nisu samo deskriptivna izviješća i valja o njima promišljati. a kaj se tiče ove tvoje zadnje rečenice u komentaru, ha, ha, ima dost istine u tomu :p

  avatar

  20.08.2017. (09:18)    -   -   -   -  

 • jelen

  Da, "tužil bum suseda"... Zadruga ima obrađen taj mentalitet u jednoj zgodnoj pjesmi, preporučam svima potražiti na jutubu.

  avatar

  20.08.2017. (20:01)    -   -   -   -  

 • Unusual suspect

  Predan kao i inače. Nikad te ne uspijem pitati neke stvari o tvojem interesu za Tibet i buddhizam i Istok općenito te što se iza toga svega skriva. Vjerojatno zato jer sam toliko zaokupljen planinama (glava visoko u oblacima)... No, i o planinama se štošta ima od tebe za naučiti :)

  Sviđa mi se ova stvar sa transcedentnim zamislima i kako su one počele i prije Homo Sapiensa. Bahati Homo Sapiens! Misli da je glavni :D

  avatar

  24.08.2017. (00:28)    -   -   -   -  

 • jelen

  Ma, najbolje je ipak da čovjek uči sam na svojim iskustvima i greškama. Mislim da i vi napredujete u poznavanju planina i planinarenja tako brzo baš zato jer se držite svojega puta, a ne slijedite neke famozne "starije" i "iskusnije" :-)

  A znaš što je najveći smijeh? Kad Homo sapiensu nije bilo više dovoljno samo jedno sapiens, pa si je malo prisnažio s još jednim i sad je podvrsta Homo sapiens- sapiens. ha ha

  avatar

  24.08.2017. (17:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...