Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • crna svjetlost

  Išao bi brže popravak bicikla, ali me neke obaveze sprečavaju u tome, a i financije isto. A što se može, nego ga polako dovoditi u red...

  avatar

  14.03.2017. (20:47)    -   -   -   -  

 • Dušebrižnik

  Evo, ja sam i danas malo pedalirao. Desetak kilometara. Kada sam raspoložen napravim i 20, ali na duže staze rijetko se odlučim.

  Za nas bicikliste, bar u ovom dijelu Moslavine, velik problem su bezobzirni vozači automobila koji u perifernim dijelovima mog grada voze i do 100 km/h, nerijetko i više. Više puta sam odlazio do Prometne policije i upozoravao ih na opasnost koju ti vozači predstavljaju, ne samo za bicikliste, ali na moje molbe i upozorenja nitko ne reagira.

  Problem su i nesocijalizirani, nedresirani, često i agresivni psi koje neodgovorni vlasnici puštaju da slobodno šeću ulicama. A o kradljivcima bicikala da ne pričam! Da nema tih problema biciklistički bi život bio bajka!

  Bicikl mi je relativno nov, pa nekakve intervencije i nisu potrebne. Nadam se da ćeš svoje bicikle dovesti u red i uživati u pedaliranju.

  avatar

  14.03.2017. (21:40)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Šteta što se toliko dugo nisi vozio biciklom, a kraj ti je idealan za rekreativne vožnje, kao i za ići u kupovinu i na posao. Bio sam jednom biciklom na vrhu Ivanščice, u polasku sa Kalnika , gdje sam prespavao u planin. domu, a isti dan nakon vožnje u skloništu planin. doma na vrhu Ivanščice. Ako pneumatici (još uvijek ih zovemo gumom makar već dugo nisu od gume) puštaju vjerojatno je probušena zračnica koju je lako zakrpati, uvijek moraš imati komplet za krpanje, a i namještanje kočnica nije problem ako znaš. Centriranje kotača, ukoliko treba, prepustio bih servisu, ne dođe puno. (Ipak kupi i nove zračnice, iste veličine, za rezervu).

  avatar

  14.03.2017. (21:43)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Nadam se da ćeš to sve srediti i češće koristiti bicikl.

  avatar

  15.03.2017. (05:36)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  vožnja biciklom Koprivnica Varaždin u veselom društvu...
  sjetih se mladosti... :)

  avatar

  15.03.2017. (06:08)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  "Rog" iz Ljubljane opet proizvodi one bicikle, pony, novi košta cca 795Eura, gledala sam neki dan, baš su zgodni, imala sam plavog ponija i to mi je najdraži bicikl u životu, poslije nikad više

  avatar

  15.03.2017. (10:05)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  bravo! nakon zimske pauze krećem i ja idući tjedan. baš se veselim!

  avatar

  15.03.2017. (10:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...