Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • crna svjetlost

  Jure dani, juri tjedan kada imaš puno obaveza...

  avatar

  24.02.2017. (19:38)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  gle, ovi današnji poslodavci ne gledaju radnika, već svoj profit, ne vode brigu kako je tebi, nego kako će te iskoristiti i što se prije privikneš na te promjene, bolje za tebe - nema više socijalizma da se u jednoj firmi ostane 38 godina i dočeka mirovina (imala sam sreću, u svim režimima sam bila u sjeni pa me sjena i sačuvala od ishitrenih šefova i šefića), svi šefovi koje sam imala - bili su super dečki, a kad sam otišla u mirovinu 31.12.2013. - odahnula sam, nema više stresa, presinga....

  sad je neko drugo vrijeme, vidjet ćeš... sa godinama dolazi i - smiraj

  avatar

  24.02.2017. (20:31)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ shadow-of-soul sve što si napisala u svojem komentaru meni je jasno, i nemam što dodati, i znam da ne ću ostati u ovoj firmi do penzije (ako je uopće doživim), već sam samo želio napsiati kako ti ne da priliku današnji poslodavac šansu da se na jednom mjestu dokažeš, već te prebaci na drugo radno mejsto, a i baš kada sam počeo sve više loviti konce kako raditi u ovom djelu pogona, on me prebaci na drugo radno mjesto, gdje sve moram ispočetka...

  avatar

  24.02.2017. (20:45)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  na žalost, dragi prijatelju, to je tako u ovom bezdušnom svijetu, želim ti da što prije pohvataš konce novog radnog mjesta i ovako:

  gdje god da te rasporede, ne veži se za to, budi kao - riba u vodi - jer to je sv voda, a riba je puno, dakle, moraš se snalaziti, nema vezivanja za ljude, prostorije, radno mjesto, plaću ovo ono - tu si gdje si sada, sutra, tko zna gdje, na žalost je tako, ali moraš se snalaziti i - ne veži se za ništa i za NIKOGA!

  avatar

  24.02.2017. (20:49)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Pomalo. Jedno, po jedno.

  avatar

  24.02.2017. (20:54)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Bit će obaveza još više, tek da te utješim :)

  avatar

  25.02.2017. (08:28)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  o kod Tebe promijene...daj si na um...da je svaka promijena za nešto dobra...uvjek trebamo gledati sa pozitivne strane...ponekad je težko ali jedino tako možemo dalje...Veliki Pozdrav Tebi:))

  avatar

  26.02.2017. (21:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...