Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Kunigunda

  I, što ste htjeli reći go'sn profesor : da svako vrijeme u prosvjeti ima svoj politički predznak što nije za čudjenje, dapače, u službi je odgoja i obrazovanja.
  Da bi Vaš tekst imao poantu ili makar zaokružen bio, trebali biste nadopisati ...na pr.......što bi po Vama ovaj famozni kurikulum trebao imati da škola bude obrazovanje a ne sluga jednog sustava

  avatar

  11.01.2017. (22:53)    -   -   -   -  

 • gospon profesor

  @ Annaboni: o školi sam napisao desetke tekstova, u školi više ne radim, a evo, jučer mi se javio jedan mladi čovjek koji je tek počeo raditi u školi pa mi je napisao i ovo: "Usput, pišem Vam ovo nakon povratka s jednog 'stručnog županijskog vijeća' na kojem sam 'naučio' da 'živimo u svijetu informacijske tehnologije', da smo 'svakodnevno okruženi medijima' i da 'svakom učeniku treba pristupiti individualno'. To sam, eto, naučio u 4 i pol sata predavanja. Više toga i korisnijeg na tim skupovima obično saznam od kolegica i kolega na pauzi dok pijemo kavu i jedemo kifle".

  Dakle, sve je isto kao i prije 25 godina kad sam ja bio početnik.

  Nisam, dakle, htio reći ništa, samo skrenuti pozornost na to da je škola uvijek prostor ideologiziranja i ideologizacije, prekjučer, jučer i danas, a također dati do znanja da postoji sjajna studija Vlade Saftića o stanju u školstvu. Pozdrav!

  avatar

  12.01.2017. (08:02)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Fali, dagi @g.p., i treći dio ovog posta s opisom današnjeg, vrlo sličnog, stanja. Jednom rječju: ništa novo pod školskom kapom :-)!

  avatar

  27.01.2017. (22:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...