Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • crna svjetlost

  Ovo je samo moje mišljenje...

  avatar

  09.12.2016. (14:17)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Bojim se da dobro računaš... i da su zlatne godine iza nas!

  avatar

  09.12.2016. (14:22)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ Lastavice nadam se da je tako. A ja se bojim da zbog tih naših godina mi mnogi nezaposleni vrlo teško ćemo do posla...

  avatar

  09.12.2016. (15:33)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  to je STRAŠNO... a posebno je grdo da tako radijo sa ženama koje rodijo...dal niso zaščitene? Nemam rijeći!!! Tebi Želim sreču, da nađeš posao da se Ti promjeni život na bolje!!!

  avatar

  09.12.2016. (21:12)    -   -   -   -  

 • lanterna-duse

  baš sam nešto slično napisala na mom proznom blogu"Život i ja"..kažu neki da se osjeti gorčina..Ja trenutno radim vani..teško da bi osjećala slatkoću..Kad je netko prisiljen i još žena,da ode raditi van daleko od obitelji,ne bi li se pomakli s mjesta, kako da se osjećam? A u našoj državi sam radila za bijednih 2500 kuna cijeli mjesec i uglavnom noćne smjene..

  avatar

  09.12.2016. (21:22)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ modrinaneba da žalosno je da ih brišu žene sa liste nezaposlenosti dok nezaposlnene, unatoć tome što su rodile, te da tako moraju gubiti prava koja ostavruju na burzi rada, to što su rodile nije znak da su nesposobne za raditi, ali ipak je žalosno...

  @ laterna-duše pa kako ne bi osjetila gorčinu u sebi kad si prisiljena da odeš raditi van samo da osiguraš svojoj obitelji bolji život, i nema riječi kojima bi opisala taj osjećaj i u to ti vjerujem. A i žalosno i jadno da ni ovdje kao žena moraš doživljavti poniženja od društva za bijednih 2500 kuna i to pokazuje kakvo smo bijedno društvo ovdje u Lijepoj našoj. Zar su se za to borili naši dragi branitelji, pitam se ja???

  avatar

  09.12.2016. (22:42)    -   -   -   -  

 • Neka druga

  U neke firme se ulazi samo preko veze, familijarne ili političke, pa se prema tome ne treba ni truditi, već se samo dobro informirati. Ne trošiti energiju na njih. Jer da njih doista zanima radna snaga, pozvali bi Vas na probni rad ili barem razgovor. Ovako je jasno da je natječaj samo forme radi.
  Sretno!

  avatar

  09.12.2016. (23:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...