Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • crna svjetlost

  U idućem postu ću pokušati napisati malo više o toj jučerašnjoj akciji i možda staviti koju fotku...

  avatar

  04.12.2016. (11:40)    -   -   -   -  

 • Veky7985

  Ja volim zimu ali pravu snježnu zimu, ovo što je u zadnjih godina....to nije ni Z od zime. Snijega jedva vidimo i to od 1.mjeseca, za Božić se ni ne sjećam kad je bilo snijega.

  avatar

  04.12.2016. (11:46)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Čekamo fotke. A zima u gradu je nešto drugo nego zima
  na planini, gdje je obično lijepa.

  avatar

  04.12.2016. (11:51)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Za razliku od tebe zimu ne volim, nikada ju u stvari nisam niti volio, čak ni dok sam bio dijete, a pogotovo ne zimu sa snijegom, ili nedajbože s obilnim snijegom. Ako se želiš mijenjati, dajem ti 5 zima za jedno ljeto :)))

  avatar

  04.12.2016. (12:11)    -   -   -   -  

 • jelen

  Ne mogu niti riječima izreči koliko se slažem s tobom, po pitanju kasne jeseni i zime. A snijeg? Snijeg čisti svijet i doslovno i u prenesenom smislu. Zima ako je jaka i sniježna ona daje "restart" u prirodi, uništava škodljivce koji su se namnožili u toplom periodu, promrzne tlo... ako je topla zima onda će i sljedeće godine svakakvih štetnika biti više.
  A i nama ljudima treba ponekad restart u glavi, preslaganje prioriteta, uklanjanje smetnji, zato prirodno da je to godišnje doba privlačno onima koji su kontemplativne naravi.
  Ljeto se s druge strane puno "bijelog šuma", sve je zagušeno svjetovnim zbivanjima, sve ide nezaustavljivo dokle se ta kinetička energija ne istroši prema kasnoj jeseni.

  avatar

  04.12.2016. (12:41)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ Veky 7985 slažem se sa tobom ove zime koje su zadnjih godina nisu ni približno Z od zime...

  @ Lastavica zima u gradu se nikako ne može usporediti sa onom zimom u planini, a ja volim pomalo obje zime. Fotke će biti uskoro...

  @ Moslavac ni ja ne volim zimu sa obilnim snijegom, ali ipak se ne bih mijenjao, ne zamjeri...

  @ jelen nemam što više dodati na tvoj komentar, osim da se slažem sa tvojim komentarom...

  avatar

  04.12.2016. (13:00)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  podpišem Tvoje rijeći...i sama jo volim barem malo pahuljic još fali da padnu i bit če prava zima...a fotke ne vidim ...šmrc:))

  avatar

  04.12.2016. (16:54)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Volim sva godišnja doba jer svako ima ono nešto, a koje je bolje zavisi što nam se više sviđa. Istina, nama u "najboljim" godinama više ne pašu ni velike vrućine ni velike hladnoće.

  avatar

  04.12.2016. (17:47)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ modrina neba i meni isto fale dosta te pahuljice ovu zimu, ali nadam se da čemo ih doživjeti, a fotke dolaze u isućem postu...

  @ gogoo dobro si napisao svako godišenje doba ima svoje dobre čari, i slažem se nama u "najboljim godinama" ne pašu ni prevelike vručine ni previše hladnoće...

  avatar

  04.12.2016. (18:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...