Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • crna svjetlost

    ne dogodio se ponovo Vukovar...

    avatar

    18.11.2016. (20:01)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Ljepo Si napisao ..takav Si....iskren...Hvala Tebi i Laku noč Ti mašem!

    avatar

    18.11.2016. (22:34)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Uvijek se treba ispraviti i ispričati, kad pogriješimo.

    avatar

    19.11.2016. (06:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Što se tiče higijene, mnogi ljudi, pogotovo stari i nemoćni, koji žive na seoskim imanjima i koriste bunarsku vodu, a nemaju sredstava ni mogućnosti za nabavku abrazivnih higijenskih potrepština, žive i do sto godina, jer nikad nisu došli u kontakt sa salmonelom. Dakle, higijena s tim nema previše veze, već rasadnici salmonele, koje kupujemo na tržištu. Ako u trgovini kupiš kvalitetno meso, bez traga salmonele, nema šanse da ćeš dobiti tzv. križnu zarazu, jer nikakva salmonela neće biti na tvojoj kuhinjskoj dasci, niti na noževima, niti na lagano isplahnutom tanjuru. Zato su to najobičnije bedastoće, što ovi govore u medijima kako bi skrili obvezu snošenja sankcija za to što su u Hrvatsku plasirali meso koje je prethodno tristoputa odleđeno i zaleđeno i kojem je odavno istekao rok trajanja u drugim zemljama EU, pa je plasiran nama kao urođenicima i divljacima, kojih ionako ne bi trebalo postojati na ovom tlu. Što manje Hrvata, to lakše doći do skupocjenih hrvatskih nekretnina, kao izletišta za bogate. I ministar bi mogao malo provjeriti što se prodaje pod "kupujmo hrvatsko!". Naime, ja kupovala skupocjeni paradajz-sos od hrvatskog proizvođača, zatupljena time da kupujem hrvatsko. Još taj paradajz-sos bio skuplji za kunu od talijanskog, ali kao jedemo kvalitetno jer jedemo naše. Kad jednog dana ja pročitam sitna slova na paradajz-sosu, kad ono piše: za hrvatskog proizvođača paradajz-sos proizveli talijani. Ja se skoro onesvijestila od šoka.. Pa čovječe, pa neću ti ja 1 kn plaćat za firmu hrvatskog proizvođača, a sos iz Italije, koji ima za kupiti kunu jeftinije.. vjerojatno napravljen od istog paradajza. Nevjerojatno. Možda bi to tkogod trebao objasniti Tolušiću. Što je to zapravo hrvatsko??? Gdje su polja tog paradajza? Gdje su polja pšenice? Gdje su ti peradarnici u Hrvatskoj? Gdje su svinjogojske farme? Od kakvog se sala prave čvarci od 100 kn kila, kad današnje svinje, koje kupiš od seljaka nemaju grama masti, jer je takva sorta. Pa o čemu se tu zapravo radi?!

    avatar

    19.11.2016. (10:51)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Slažem se da je obveza trgovaca voditi brigu o onome što prodaju. No ja se držim one: Čistoča je pola zdravlja a nečistoća druga polovica. Kako se štitimo od gripe i sličnih pizdarija: Cijepljenjem oslabljenim boleštinama. Ako na prirodan način nečemo steči imunitet, badava nam sve ljekarije ovoga svijeta. A možemo ga steči tako da smo izloženi sredini u kojoj živimo a ne da od nje bježimo pa onda naletimo na prvog bacila koji nam se nađe na putu i završimo na hitnoj.

    avatar

    19.11.2016. (14:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...