Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • crna svjetlost

  Jedan mali žuti pesek mi se zauvijek zavukao pod kožu, ali ga više nema...

  avatar

  05.11.2016. (13:55)    -   -   -   -  

 • y

  Svako jutro kada ustanem i potpuno nerazbuđena krenem staviti vodu za kravu tik kraj mojih nogu stvore se dvije tigraste. Odmah izjutra im nanovo tumačim kako nisam popila ni kavu i da me puste na miru makar deset minuta. One uporno predu i maze se u moje noge ( čitaj - prefrigano me zlostavljaju ne bi li dobile hranu odmah - jer tko meni daje pravo da prvo popijem kavu, pih :). U pokušaju da dođem do frižidera po mlijeko barem tri puta se spotaknem na njih. Toliko su uporne da me prate i u kupaonicu. Onda im ja pokušavam rastumačiti da bi bilo pošteno da mi makar u kupaonici daju vlastiti prostor. Nakon što je kava gotova i sjednem za stol, obje mi skaču u krilo. Naravno ja sam u gaćama pa ih ne mogu samo stresti s krila jer bih mogla zadobiti ogrebotine. Onda si kažem - pametniji popušta -ostavim sve i dalje sapličući se spreman im jesti.
  Mačke su zlo - živo zlo i napast!!! :)) Jel znaš neki (plavi/crveni/zeleni ) telefon kojem bih se mogla obratiti po pitanju zlostavljanja koje mi se događa? :)

  avatar

  05.11.2016. (14:48)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  @ y na žalost ne znam za nikakav telefon gdje bi se mogla obratiti po pitanju mačaka i njihovih napasti, ali slažem se da znaju i jesu napasti mačke, možda me baš i to privlači toliko mačkama...

  avatar

  05.11.2016. (15:39)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  ja volim pse, ali poštujem tvoj odabir

  avatar

  05.11.2016. (15:53)    -   -   -   -  

 • World by L

  Meni su psi zakon, macaka se pomalo bojim.

  avatar

  05.11.2016. (16:46)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  pas na lancu? jezivo ... psu je mjesto uz čovjeka ... ne mogu zamisliti takav postupak prema psu!

  avatar

  05.11.2016. (18:35)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepo o psima i macama. Ja sam više za pse, pogotovo male pasmine, ali da sam na selu imao bih i velike. Zlatnodlaki rotvajler mi je nepoznat, možda si mislio na zlatnog retrivera, koji su zbilja lijepi i dobroćudni psi. Ni ja nisam za držati pse na lancu, u ograđenom dvorištu to nema smisla i takav pas zna biti opasan, nevezan uglavnom samo upozorava.

  avatar

  05.11.2016. (19:50)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Žao mi da nemaš više peseka...znam kako boli to kada ode za uvjek...ja nisam dugo izdržala bez moje mopske...nakon 3 sedmice sam kupila novu ali to ne znači da se ne sjetim svaki dan i na ono prvu...još dobro da ima ta nova sasvim drugi karakter ali isto je ženka...moja največa maza!!!

  avatar

  05.11.2016. (22:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...