Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • crna svjetlost

  svatko ima pravo da izrazi svije mišljenje, slagali se mi sa njime ili ne...

  avatar

  29.10.2016. (14:12)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Sve si točno napisao i potrudi se i dalje naći sebi posao

  avatar

  29.10.2016. (16:15)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Napisala sam Ti več, da mi je žao da Si izgubio posao ali vjerujem u Tebe da češ nači novi...to je strašno....mlad čovjek koji bi volijo da radi da ne dobije posao...a nas koje več radimo bi najraje vidjeli da radimo do 70 godine...stvarno je to luda politika ali nadam se u promjene a Tebi Sretno!

  avatar

  29.10.2016. (17:12)    -   -   -   -  

 • y

  Svoj komentar i dalje vidim neumjesnim, ali ponekad se ne mogu suzdržati da ne kažem. Puno puta sam se uvjerila kako sam pametnija dok šutim. He, ali uporno pričam.

  Ukoliko ti je lakše kada pišeš, piši. Radi ono što ti pomaže, a ne šteti drugima. To uopćeno mislim, ne samo o tebi. Nemam osobitih predrasuda. Žao mi je ako si me tako doživio, a mislim da je nepotrebno da ti potanko opisujem što je sve prolazilo mojoj glavom dok sam pisala komentar i koji su pogledi odredili upravo te rečenice.

  Ne znam zašto si postavio ovo pitanje? Valjda iz potrebe da pomogneš. Očekuješ li na njega odgovor? Zaista ne znam koji su načini na koje možeš nekome pomoći. Jedina osoba za koju to znam sam ja sama. Samo za sebe znam koje su moje mogućnosti, afiniteti, sposobnosti, znanja i dr. Kako ti možeš pomoći ne znam.

  Može me eventualno pitati što bih i kako ja pomogla u ovim/tvojim okolnostima, kako bih reagirala, kome i zašto.

  Prije svega bih pomogla roditeljima i to upravo tvojoj obitelji jer imaju dvoje djece. Pomogla bih na različite načine. Usmjerila bih ih na edukaciju po potrebi psihološku pomoć, pomogla bih im u svakodnevnim aktivnostima jer će teško funkcionirati dosta vremena. Stavila bih im se u skladu sa svojim mogućnostima na raspolaganje. Najznačajniji napor koji bih uložila odnosio bi se na djecu. Naučila bih ih pecati, vodila bih ih u kazalište, muzeje, restorane. Na izlete. Igrala bih se s njima. Šivala bih lutkama odjeću, pričala bih s njima o njihovim željama i težnjama. Uživala bih maštati s njima. Na sve moguće načine pokušala bih umanjiti tragediju koja im se dogodila jer ne bih željela da ih neki novi splet okolnosti obilježi - činila bih to svom svojom dušom i snagom. Tek kada bih taj posao završila išla bih dalje tražiti kome je potrebna moja pomoć. To je moj pogled.

  avatar

  29.10.2016. (21:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...