Komentari

crnasvjetlost.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • crna svjetlost

  ...moje demanti i istina o nekim stvarima...

  avatar

  17.10.2016. (14:02)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Novinama je važna senzacija, a ne potpuna istina.
  Ipak se nadam da ćeš se izboriti za istinu.

  avatar

  17.10.2016. (14:22)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Novinari vole napuhati što mi se nikad nije sviđalo i dobro im je pokazati demanti. Većina u ovoj zemlji živi u siromaštvu ali rijetki su koji ne brinu o čištoći i svojim bližnjima. Inače, nikad ne koristim jaja iz kaveznog uzgoja, a pogotovo ne uvozna.

  avatar

  17.10.2016. (14:52)    -   -   -   -  

 • orion68

  Jaja(ne sva) na analizu, i to na razlicite institute,i to sto prije dok nije prosao rok trajanja! Racun sacuvati i na sud sa analizamama!
  Nikome niste duzni objasnjenja. Sa dokazima vama i sudu ima da objasne kasnije neke stvari!

  avatar

  17.10.2016. (15:43)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Nemoj se živcirati oko toga. Pročitala sam danas više članaka i iz svih proizlazi da je tvoja seka brižna majka. Problem sa švicarcima imaju mnogi ljudi. Ako je netko osiromašio zbog kredita u švicarcima, to nije njegov grijeh, već grijeh banaka. Zato se ne trebaš uzrujavati. Novinari inače pomalo napuhuju vijesti, jer i oni samo rade svoj posao. Urednici od njih traže pikanterije, pa ne čudi da katkad dodaju malo ljute paprike. No s vijestima ti ovako stoje stvari: tri dana se piše, a četvrti dan idu druge teme. Zato ti nemoj čitati novine 3 dana i sačuvaj živce. Sada upravo ti trebaš imati najčvršće živce i ne izlagati se dodatnom stresu, kako bi mogao pomoći sestri kad dođe kući i shvati da njenog zlata više nema. To je ono što je najvažnije, ništa drugo ne može biti toliko strašno kao ta činjenica i zato trebaš biti tamo da joj pomogneš prebroditi taj užas.
  A prethodni komentatori su u pravu, trebate sačuvati dokaze da je kod vas sve ostalo bilo ok, kako vas nitko ne bi kasnije zakinuo za odštetu na temelju novinarskih piskaranja.

  avatar

  17.10.2016. (17:31)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  Hvala svima na preporuci oko dokaza, budemo ih sačuvali i još prikupili...a nakon sprovoda odlučili što dalje...kad se smirimo od njega...

  avatar

  17.10.2016. (17:42)    -   -   -   -  

 • lion queen

  na TV_u je već počelo ispiranje mozga narodu.

  avatar

  17.10.2016. (19:19)    -   -   -   -  

 • crna svjetlost

  Da, @lion queen počelo je ispiranje mozga...a i cijeli dan čitam na Internetu i pratim isto ispiranje mozga...i gnjusno mi je to gledati i čitati...

  avatar

  17.10.2016. (19:43)    -   -   -   -  

 • neukrotivacarolija

  Ne brini, psi laju, a karavane prolaze

  avatar

  17.10.2016. (21:04)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  evo upravo sam gledala članak i na našoj TV...ja sam iz Slovenije...novinari znaju napraviti iz muhe slona....Nemoj se sekirati još zbog toga...nije ni vrijedno i čuvaj zdravlje!!!

  avatar

  17.10.2016. (22:17)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  Nisam bila na blogu zadnjih dana...primi moje najiskrenije saučašće...
  Ne vrijedi se živcirati zbog novinara, oni bezosjećajno pišu ono što im podiže čitanost. Vjerujem da ti je teško to čitati, ali evo ja sam do sad bila nepristrani čitatelj i nisam nikakvu lošu sliku stekla o sestrinoj obitelji. Svi mi kupujemo jeftinije i na sniženjima, to nije ništa loše, samo, eto, oni su imali tu nesreću da im se dogodi to što se dogodilo :( Drži se!

  avatar

  18.10.2016. (05:57)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...